Dermo Spray, pršilo

Kratek opis
Blagovna znamka LEK VETERINA D.O.O.
Oblika pršilo
Mesto uporabe koža , telo
Simptom/Problem občutljiva koža , razjeda , srbečica
Ciljna skupina mačke
Ključne beside srbečica , zaščita , vlaženje

9.66 €9.66
Redna cena €9.96 Prihranek €0.30

Dermo Spray, pršilo je skrbno sestavljen negovalni kompleks, ki vsebuje ORIGANOVO OLJE in CINKov oksid (ZnO). Njegova uravnotežena formula neguje in varuje močno obremenjena in občutljiva področja kože, posebno med pregibi sklepov, med vimenom in zadnjimi okončinami ter med drugimi deli telesa. Še posebej je primeren za mehansko zaščito poškodb in ran. Sprej preko rane naredi lahek bel zaščitni film, ki rano zaščiti pred vdorom bolezenskim mikrobov, s čimer zmanjša možnost infekcije in njenega gnojenja. Rane hitro posušu, obenem zmanjša občutek napetosti in nagnjenost k razjedam ter blaži občutek srbenja, s čimer se zmanjša želja po drgnjenju. Deluje tudi repelentno, kar pomeni, da je koža manj privlačna za muhe in komarje.

Dodan cink v obliki cinkovega oksida je zelo znana sestavina mnogih izdelkov za lajšanje različnih kožnih obolenj (npr. herpes, akne, prhljaj, plenični izpuščaj…). Cink mehansko zaščiti poškodovano kožo, preprečuje infekcije ran (deluje antiseptično) in pospešuje njihovo celjenje.

Dodano eterično olje origana je najmočnejši rastlinski antiseptik, ki zavira rast številnih bakterij (E. coli, Staphylococcus spp., Streptococcus spp. itn., ki se nahajajo na koži in povzročajo vnetja) kakor tudi glivice Candide Albicans. Bogate komponente eteričnega olja zmanjšujejo vnetno reakcijo in blažijo občutek bolečine, s svojim antioksidativnim delovanjem pa zmanjšuje poškodbe zdravih ali že prizadetih celic

Prizadete dele kože na grobo očistimo in 2 do 3 krat na dan napršimo z Dermo Sprayem. Pred uporabo pločevinko dobro pretresemo.
Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki