Trgovina
Vaša košarica

EarPro pršilo za uho, 20 ml

EarPro pršilo za uho, 20 ml
EarPro pršilo za uho, 20 ml
Plavanje, deskanje, potapljanje.Pršilo za ušesa EarPro se uporablja za preprečevanje ujete vode v sluhovodu. Pršilo EarPro je primerno za uporabo pri ..
Izbrano pakiranje:
20 ml
Proizvajalec: Carso
19.38€
Brez DDV: 15.89€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabeuho
Simptom/Problembolečina, vnetje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideuho, sluhovod, vnetje, medicinski pripomoček, ricinusovo olje, bolečina

Plavanje, deskanje, potapljanje.

Pršilo za ušesa EarPro se uporablja za preprečevanje ujete vode v sluhovodu. Pršilo EarPro je primerno za uporabo pri otrocih in odraslih vseh starosti. Ujeta voda v sluhovodu je dokaj pogosta težava in lahko med drugim povzroča nelagodje, bolečine, vnetja in plavalčevo uho. EarPro ustvari zaščito, ki odbija vodo, da ta po naravni poti zapusti ušesni kanal. (sluhovod) EarPro pogosto uporabljajo plavalci, družine z domačim bazenom, potapljači, deskarji in športniki, ki se ukvarjajo z vodnimi športi."

EarPro uporabljajte samo v ušesih. Stekleničko EarPro segrejte v dlani in dobro pretresite. Ne usmerjajte pršila vase ali kogar koli drugega. Enkrat razpršite EarPro v vsako uho. Nežno masirajte tragus (zunanji del ušesa), da zagotovite, da je kanal (sluhovod) v celoti prevlečen. Nato z robčkom obrišite višek tekočine. Po uporabi si umijte roke. Ne (za)mašite ušes z bombažno vato. Ponovno razpršite v vsako uho po dveh urah izpostavljenosti vodi. Po uporabi stekleničko vedno pospravite v originalno embalažo."

Sestavine: Raztopina na osnovi parafinskega in origanovega olja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje