Ensure Plus, banana

Kratek opis
Blagovna znamka Abbott
Oblika napitek
Simptom/Problem dieta , apetit
Ključne beside hrana

2.87 €2.87
Redna cena €3.24 Prihranek €0.37

Ensure Plus, Banana  je Priporočljiv pri: podhranjenih bolnikih, bolnikih s povečanimi potrebami po energiji, beljakovinah ali obojem, motnjah požiranja, zmanjšanem apetitu, pripravah na operativne posege ali okrevanju po njih, okrevanju po boleznih, pri kroničnih boleznih in stanjih kot so opekline, kongestivno srčno popuščanje, HIV / AIDS, presaditve organov, starejših osebah (demenca), osebah, ki imajo povečane energetske potrebe (športniki). Lastnosti: je popolna, uravnotežena, visokokalorična in visokobeljakovinska tekoča hrana, vsebuje 20% priporočenega dnevnega vnosa visokokakovostnih beljakovin in zato pomaga pri gradnji in obnovi tkiv in povečanju telesne mase, Ensure plus je priporočljiv za doseganje ali ohranjanje idealne telesne mase, ne vsebuje glutena, laktoza je prisotna v sledovih. Okus: banana

Sestava: beljakovine 16,7%, ogljikovi hidrati 53,8%, maščobe 29,5%, energijska vrednost 1,5 kcal / ml, embalaža hrane tetrapak z 220 ml hrane. 

Odmerjanje: kot dodatek k redni hrani: 2 do 3 na dan, kot edini vir hrane: glede na kalorijske potrebe, pitje per os ali s pomočjo sonde, ni namenjen otrokom do 1. leta starosti (previdnost pri otrocih do 4. leta), ni za parentaralno (intravensko) uporabo.   Pred uporabo preberite priloženo navodilo!

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki