Ensure Two Cal, vanilija

Kratek opis
Blagovna znamka Abbott
Oblika napitek
Simptom/Problem dieta , apetit
Ključne beside hrana

3.01 €3.01
Redna cena €3.39 Prihranek €0.39

Ensure Two Cal, vanilija. Priporočljivo pri: podhranjenih bolnikih, bolnikih s povečanimi potrebami po energiji, beljakovinah ali obojem, motnjah požiranja, zmanjšanem apetitu, pripravah na operativne posege ali okrevanju po njih, okrevanju po boleznih, pri kroničnih boleznih in stanjih kot so opekline, kongestivno srčno popuščanje, HIV / AIDS, presaditve organov, starejših osebah (demenca), osebah, ki imajo povečane energetske potrebe (športniki). Lastnosti: je popolna, uravnotežena, visokokalorična in visokobeljakovinska tekoča hrana, vsebuje visokokakovostne beljakovin, ki pomagajo pri gradnji in obnovi tkiv in povečanju telesne mase, Ensure Two Cal je priporočljiv za doseganje ali ohranjanje idealne telesne mase, ne vsebuje glutena, laktoza je prisotna v sledovih. Okus: vanilija

Sestava v 200 ml: beljakovine 16,8%, ogljikovi hidrati 42%, maščobe 17.8%, energijska vrednost 400 kcal, embalaža hrane z 200 ml hrane. 

Odmerjanje: kot dodatek k redni hrani: 2 do 3 na dan, kot edini vir hrane: glede na kalorijske potrebe, pitje per os ali s pomočjo sonde, ni namenjen otrokom do 1. leta starosti (previdnost pri otrocih do 6. leta), ni za parentaralno (intravensko) uporabo. Pred uporabo preberite priloženo navodilo! Pred uporabo se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali dietetikom!

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro