Fisiocol Omega 3, 80 mehkih želatinastih kapsul

Kratek opis
Blagovna znamka PHYTO GARDA
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem , srce
Simptom/Problem srčno-žilne bolezni , utrujenost , izčrpanost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside Omega 3 , srce , utrujenost , izčrpanost , EPA , DHA

28.31 €28.31
Redna cena €29.18 Prihranek €0.88

Fisiocol Omega 3, 80 mehkih želatinastih kapsul je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja. Fisiocol se uporablja v primerih zmanjšanega vnosa maščobnih kislin Omega-3 (EPA + DHA) s prehrano. 

Vsaka kapsula Fisiocola vsebuje kar 450 mg EPA in 180 mg DHA, kar to prehransko dopolnilo uvršča v sam vrh med različnimi Omega 3 dodatki. Kapsule so povsem brez vonja, zato je njihovo uživanje precej bolj prijetno. Fisiocol se ponaša tudi s certifikatom kakovosti IFOS (International Fish Oil Standards), ki s petimi zvezdicami zagotavlja najvišjo kakovost ribjega olja uporabljenega za pridobivanje Omega 3. Poleg IFOS certifikata pa ima ta izjemen izdelek tudi certifikat Friend of the Sea, ki zagotavlja, da so ribe iz katerih se pridobiva ribje olje, ulovljene na zato predvidenih območjih in ulov ne ogroža rib ali njihovega naravnega okolja.


Priporoča se jemanje od 1 do 5 mehkih gel kapsul dnevno, glede na potrebe.

Sestavina

1 kapsula

5 kapsul

Ribje olje:

1000 mg

5 g

od tega Omega 3:

706 mg

3,53 g

od tega EPA:

450 mg

2,25 g

od tega DHA:

180 mg

0,90 g


Neto vsebina: 80 kapsul (110,4 g)

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti raznolike prehrane in zdravega življenjskega sloga. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščitenem pred svetlobo.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki