FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi

Kratek opis
Blagovna znamka Abbott
Oblika merilnik
Mesto uporabe kri
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside diagnostika , kri , merilnik

6.90 €6.90
Redna cena €7.12 Prihranek €0.21

 FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi sistem za merjenje glukoze in ketonov v krvi. Tanek in lahek merilnik z zaslonom visoke ločljivosti, s simboli za enostavno branje ter napredno tehnologijo omogočajo enostavno, hitro in natančno merjenje glukoze ter ketonov v krvi, ob upoštevanju NOVEGA ISO 15197:2013 standarda za točnost. FreeStyle Optium Neo je partner osebam s sladkorno boleznijo ter velika podpora pri njihovi terapiji z insulinom. S svojimi inovativnimi in interaktivnimi značilnostmi, kot je pokazatelj trendov hipo, oziroma hiperglikemije, olajša vsakodnevno življenje osebam s sladkorno boleznijo.

Uporabniki Sistema FreeStyle Optium Neo, se lahko zanesejo na vrednosti glukoze in ketonov v krvi izmerjene s tem sistemom. FreeStyle Optium Neo s svojimi značilnostmi, ter posamezno pakiranimi testnimi trakovi, omogoča uporabnikom varno, enostavno, hitro ter natančno merjenje glukoze in ketonov v krvi.

Po nanosu kapljice krvi na testni trak, se po petih sekundah na ekranu prikaže rezultat meritve. FreeStyle testni trakovi imajo naslednje značilnosti:

  • majhen vzorec krvi 0,6 μl *
  • rezultat meritve v 5 sekundah *
  • posamezno pakiranje testnih trakov
    – zaščita pred umazanijo, vlago in ostalimi nečistočami
Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro