Trgovina
Vaša košarica

GramaDerm, gel in raztopina

GramaDerm, gel in raztopina Kozmetika
GramaDerm, gel in raztopina
GramaDerm, Najboljši topični antiseptik v gelu in raztopina v pršilu za zdravljenje aken. Oculus Innovative Sciences so razvili gel in raztopino Grama..
Izbrano pakiranje:
60 g + 100 ml
22.92€
Brez DDV: 18.79€
 • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel, tekočina
Mesto uporabe obraz, koža
Simptom/Problem akne, mastna koža, bragotina
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, vlaži, brazgotina, mastna koža, nepravilnosti, akne, antiseptik
GramaDerm, Najboljši topični antiseptik v gelu in raztopina v pršilu za zdravljenje aken. Oculus Innovative Sciences so razvili gel in raztopino GramaDerm™ za zdravljenje aken, formuliran s patentirano Microcyn® tehnologijo, ki je naredila občuten preskok v zdravljenju akenskih brazgotin zaradi svojih protivnetnih in protimikrobnih učinkovitosti.

GramaDerm:
 • protivneten
 • protimikroben
 • varno za uporabo okoli ust, oči in nosu
 • netoksičenin necitotoksičen
 • ne draži
 • ne povzroča madežev
 • ne povzroča pekočega občutka- pH nevtralno
 • ne povzroča odpornosti na bakterije
 • spodbuja celjenje kože

Navodila:

 • Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke!
 • Izdelek je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo in skrbno, da vam bo najbolje koristilo.

Namen uporabe: Gramaderm™ je dermatološki čistilni hidrogel za topično nego blagih do srednje močnih aken.

Ravnanje pri uporabi: Hidrogel Gramaderm™je biokompatibilen za indicirano uporabo, ne draži kože in ne sproža alergijskih reakcij. Posebna opozorila in previdnostni ukrepi za ravnanje niso potrebni.

Hranjenje: Hidrogel Gramaderm™ hranite v zaprti originalni embalaži. Hranite pri sobni temperaturi ter varujte pred zamrznitvijo. Ni gorljiv. Po uporabi zaprite embalažo.

Stabilnost: Pred odprtjem je stabilnost in sterilnost hidrogela Gramaderm™ zagotovljena do roka uporabe (glej embalažo za leto in mesec roka LLLL MM). Po odprtju zapišite datum pod izdelkom »Date opened« (datum odprtja). Stabilnost in sterilnost neuporabljenega hidrogela je zagotovljena do 60 dni po odprtju.

Navodila za uporabo: Gramaderm™je pripravljen za uporabo brez mešanja ali redčenja. Po uporabi raztopine v pršilu Gramaderm™nanesite na prizadete predele kože tanko plast hidrogela Gramaderm™in nežno vmasirajte. Gramaderma™ni potrebno izpirati. Uporabite enkrat do trikrat dnevno.

Zdravljenje: Prizadete predele kože umijte z vodo in milom. Uporabite raztopino s pršilom Gramaderm™, nato namažite prizadete predele kože s tanko plastjo hidrogela in ga z nežnim vtiranjem enakomerno razporedite. Pustite hidrogel delovati 5 minut. Gela ni potrebno izpirati; odvečni gel odstranite s čisto bombažno blazinico.

Shranjevanje: Hidrogel Gramaderm™je netoksičen in varen za okolje. Sledite lokalnim navodilom za odstranjevanje neuporabljenih ali potečenih farmacevtskih izdelkov.

Sterilnost izdelka: Izdelek je sterilen zaradi lastnosti tekočine.

Sestavine: elektrolizirana voda(H2O), natrijev klorid (NaCl), natrij magnezijev fluorosilikat, natrijev fosfat, pomožni snovi: natrijev hipoklorit (NaOCl) in hipoklorova kislina (HOCl).

Raztopina Gramaderm v pršilu

Namen uporabe: Gramaderm™ je dermatološka čistilna raztopina v pršilu za topično zdravljenje blagih do srednje močnih aken.

Ravnanje pri uporabi :Raztopina v pršilu Gramaderm™je biokompatibilna za indicirano uporabo, ne draži kože in ne sproža alergijskih reakcij. Posebna opozorila in previdnostni ukrepi za ravnanje niso potrebni.

Hranjenje: Raztopino v pršilu Gramaderm™ hranite v zaprti originalni embalaži. Hranite pri sobni temperaturi ter varujte pred zamrznitvijo. Ni vnetljiv. Po uporabi zaprite embalažo.

Stabilnost: Pred odprtjem je stabilnost in sterilnost raztopine v prišlu Gramaderm™ zagotovljena do roka uporabe (glej embalažo za leto in mesec roka LLLL MM). Po odprtju zapišite datum pod razdelkom »Date opened« (datum odprtja). Stabilnost in sterilnost neuporabljene raztopine v pršilu je zagotovljena do 60 dni po odprtju.

Navodila za uporabo: Raztopina v pršilu Gramaderm™ je pripravljena za uporabo brez mešanja ali redčenja. Gramaderma™ ni potrebno izpirati. Uporabite enkrat do trikrat dnevno.

Zdravljenje: Prizadete predele kože umijte z vodo in milom. Uporabite raztopino v pršilu Gramaderm™ po celotni prizadeti površini. Pustite delovati 5 minut. Raztopine v pršilu ni potrebno izpirati; odvečno tekočino odstranite s čisto bombažno blazinico.

 


Sestava Gramaderm-a:

SestavinaDelovanjeGramaderm(liquid)Gramaderm(hydrogel)
Sodium Magnesium Lithium FluorosilicateGelling agent/2,000%
Polydimethylsiloxane, trimethylsiloxyFilm forming agent//
Sodium Psosphate (NaH2PO4)Buffer/0,3000%
Sodium Sulfate (Na2SO4)Buffer//
Sodium Chloride (NaCl)3Inert0,023%0,050%
Free available chlorine (FAC) containing   
Hypochlorous acid (HOCl)3Preservative0,003%0,008%
Sodium Hypochlorite (NaOCl)Preservative0,008%0,002%
Electrolised waterVehicle99,97%97,64%
pH 6,2-7,8%6,2-7,8%

Opozorila in poudarki:

 • Če je zaščitno tesnilo pred prvo uporabo pretrgano, izdelka ne uporabite.
 • Samo za zunanjo uporabo, ni za injiciranjeali zaužitje.
 • Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na sestavine izdelka.
 • Ne uporabljaje hidrogela Gramaderm™v kombinaciji z drugimi topičnimi izdelki brez da bi se posvetovali z zdravnikom ali farmacevtom.
 • V primeru globokih ali resnih ran, ali kakšnih drugih težav, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
 • Če se pojavijo znaki okužbe (povečana bolečina, krvavitev, gnoj) ali, če se rana ne celi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
 • Poročajte o negativnih učinkih zdravniku ali farmacevtu.
 • Hranite izven dosega otrok.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje