Hipp AR Anti-Reflux, mleko

Kratek opis
Blagovna znamka HiPP
Mesto uporabe organizem
Ciljna skupina otroci , dojenčki
Ključne beside prehrana , omega-3

8.48 €8.48
Redna cena €8.74 Prihranek €0.26

Hipp AR Anti-Reflux, mleko je posebna mlečna formula za dojenčke nagnjene k povečanemu polivanju. 

  • Naravne mlečno kislinske kulture, originalno izolirane iz materinega mleka.
  • Posebno kremasto, s prehranskimi vlakninami iz semen rožičevca
  • LCP: ARA in DHA sta v prvih mesecih še posebno pomembni (omega-6 in omega-3 maščobni kislini), saj dojenčki jih v tem obdobju ne morejo zadostno sintetizirati sami.

Prosimo vas, da pri pripravi mlečne formule natančno upoštevate navodila. Nepravilno pripravljen obrok ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zara- di razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje. Zato vedno pripravite svež obrok in dojenčka takoj nahranite. Ostankov ne shranjujte. Stekleničko, navoj in dudo vedno takoj očistite. Po vsaki uporabi vrečko dobro zaprite , hranite pri sobni temperaturi (do največ 25 °C), na suhem mestu in vsebino v 3 tednih porabite. Svetujemo, da mleka ne pogrevate v mikrovalovni pečici (zaradi nevarnosti opeklin).

  • Vodo sveže prekuhajte in jo ohladite na približno 40 - 50 °C*.
  • 2/3 pripravljene vode vlijte v stekleničko.
  • Merico narahlo napolnite in poravnajte s hrbtno stranjo čistega noža. Predpisano količino mlečnega prahu stresite v stekleničko.
  • Stekleničko dobro zaprite in močno pretresite.
  • Dodajte preostalo vodo, stekleničko zaprite in ponovno pretresite.
  • Po pripravi AR formule, pustite da vsebina stoji 7 minut, da se zgosti. Potem ohladite na primerno temperaturo (približno 37 °C) in preverite.

Za pripravo obrokov uporabljajte le priloženo merico!

Sestavine:Posneto mleko, sirotkin pripravek, rastlinska olja (palmino•, repično, sončnično), maltodekstrin, gostilo: prehranske vlaknine iz semen rožičevca, laktoza, kalcijev kar- bonat, LCP1  mešanica olj (ribje olje, rastlinsko olje iz Mortierella alpina), kalcijev klorid, kalcijevi ortofosfati, L-tirozin, kalijev klorid, vitamin C, L-fenilalanin, L-triptofan, cinkov sulfat, železov sulfat, stabilizator: mlečna kislina, magnezijev karbonat, naravna kultura mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus fermentum hereditum®2 ), niacin, natrijev klorid, vitamin A, vitamin E, pantotenska kislina, kompleks lizina z bakrom, vitamin B1 , vitamin B6 , vitamin B2 , kalijev jodat, manganov sulfat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D, biotin, vitamin B12. 

Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Preden se odločite za uporabo po- sebne mlečne formule, se posvetujte z vašim pediatrom. Začetno mleko za dojenčke HiPP Anti Reflux je proizvod primeren za prehrano dojenčkov nagnjenih k povečanemu polivan- ju, pod nadzorom strokovnjaka, od rojstva dalje kot edini vir prehrane in od 6. meseca dalje kot del mešane prehrane. Mlečna hrana HiPP AR ni primerna za dojenčke, ki so nagnjeni k alergijam. Mlečne hrane HiPP AR ne uporabljajte v primeru dokazane alergije ali suma na alergijo na beljakovine kravjega mleka. Po uporabi mlečne hrane HiPP AR, naj bi vašemu dojenčku odleglo že v nekaj dneh. Če izboljšanja ne opazite, se o tem posvetujte z vašim pediatrom. Izdelek ni primeren za paranteralno uporabo.

Tako kot materino mleko, tudi vsa začetna mleka za dojenčke vsebujejo ogljikove hidrate. Le-ti sestavljajo pomemben del otrokove prehrane. Pogost ali stalen kontakt otrokovih zob s tekočinami, ki vsebujejo ogljikove hidrate, lahko povzroči okvaro zob in nastanek kariesa. Priporočamo, da pri hranjenju otroka sami držite stekleničko in da ga čim prej navadite,da pije iz lončka.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro