Ice Power Sport, pršilo

Kratek opis
Blagovna znamka Fysioline
Oblika pršilo
Mesto uporabe koža , telo , mišice
Simptom/Problem poškodba , bolečina , vnetje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside poškodba , bolečina , vnetje

14.34 €14.34
Redna cena €14.78 Prihranek €0.44

Ice Power Sport, pršilo je močan in dolgo delujoč gel v pršilu. Revolucionarna oblika hladilne terapije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih. IcePower SportSpray učinkuje takoj in dolgotrajno. Učinek je občuten že po eni minuti in traja do dveh ur. Aktivni sestavini sta mentol in etanol. Lajša akutne in kronične bolečine mišično-skeletnega sistema in pospešuje okrevanje mišic. Blaži vnetja in otekline. Večkrat razpršite na obolelo mesto z razdalje približno 10 cm. Po potrebi ponovite.

Pri poškodbah je potrebno uporabiti metodo R.I.C.E.: (Rest, Ice, Compression, Elevation) počitek, led, kompresija in dvig. Kompresijska obveza in hlajenje zmanjšata oteklino, hlajenje pa olajša tudi bolečino. Dvig prepreči nabiranje krvi v poškodovanem predelu. IcePower Sport Spray je primeren za uporabo s kompresijsko obvezo v primeru akutnih poškodb:

Z razdalje približno 10 cm razpršite precejšnjo količino IcePower Sport Spray-a na predel poškodbe. Na poškodovano mesto namestite kompresijsko obvezo (na primer imobilizacijski ali drugi elastični povoj).Večjo količino Sport Spray-a napršite na povoj. To povzroči, da povoj deluje kot obkladek in dolgotrajna hladilna terapija. Poškodovani ud dvignite nad nivo srca.Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki