Lekobeba VETROVNO MAZILO

Kratek opis
Blagovna znamka Lekos d.o.o
Oblika mazilo
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem prebava , krči
Ciljna skupina otroci , dojenčki
Ključne beside dojenčki , otroci , krčki , prebava , trebušček , pomiritev

10.77 €10.77
Redna cena €13.54 Prihranek €2.77

Lekobeba VETROVNO MAZILO z nežno teksturo za sproščujočo masažo spodnjega dela trebuščka pri dojenčkih in otrocih. Dotik v sinergiji s kombinacijo izvlečkov brina, rožmarina, evkaliptusa in sivke ustvarja občutek ugodja in toplote. Mazilo nanesemo v tankem sloju z rahlimi krožnimi gibi. Priporočamo uporabo večkrat dnevno.


 

Nežna tekstura mazila za sproščujočo masažo spodnjega dela trebuščka pri dojenčkih in otrocih. Mazilo z rahlimi krožnimi gibi v tankem sloju nanesemo večkrat na dan. Dotik v kombinaciji z izvlečki brina, rožmarina, evkaliptusa in sivke ustvarja občutek ugodja in toplote.

Beli vazelin, sezamovo olje, eterična olja brina, rožmarina, evkaliptusa in sivke.

Vetrovno mazilo ne nanašamo na poškodovano kožo in na sluznice. Nekaj urna rdečica po nanosu je tipična, saj vtiranje izdelka pospešuje prekrvitev kože. V primeru daljše kontaktne alergične reakcije se svetuje prekinitev uporabe proizvoda. Po uporabi si temeljito umijte roke. Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki