Betteryou Magnezijevo olje Lahko Noč, sprej

Kratek opis
Blagovna znamka Betteryou
Oblika sprej
Mesto uporabe telo , koža
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside olje , živčni sistem , krči , mišice , kosti , zobje

16.45 €16.45
Redna cena €16.95 Prihranek €0.51

Betteryou Magnezijevo olje Lahko Noč, sprej z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje za miren, sproščujoč spanec. Nanaša se na kožo, kjer se neposredno absorbira in takoj vstopi v celice. 10 razprškov zagotavlja 180 mg magnezija, kar predstavlja 48 % RDA.

Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost.  Ker ob magneziju vsebuje še sproščujoča in pomirjujoča eterična olja predstavlja učinkovito masažno sredstvo, namenjeno sproščanju mišic in zagotavljanju mirnega in prijetnega spanca.

MAGNEZIJ PRISPEVA K:
- zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
- ravnotežju elektrolitov.
- sproščanju energije pri presnovi.
- delovanju živčnega sistema.
- delovanju mišic.
- normalnemu psihološkemu delovanju.
- ohranjanju zdravih kosti.
- ohranjanju zdravih zob.

Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin. 

Navodila za uporabo: Nanesite na poljubne dele telesa in z masiranjem vtrite v kožo. Za najboljši učinek priporočamo nanos na čisto kožo po umivanju.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. 

Preprečite stik z očmi in ranami.

Sestavine: Koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata (voda, magnezijev klorid heksahidrat, 28 % raztopina), olje grozdnih pešk, emulgator: polisorbat 20, eterična olja bergamota FCF, rimske kamilice in muškatne kadulje. Proizvedeno skladno z dobro proizvodno prakso (GMP). Porabite v 12 mesecih po odprtju.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki