Betteryou Magnezijevo olje Original, sprej

Kratek opis
Blagovna znamka Betteryou
Oblika pršilo
Mesto uporabe telo , koža
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside olje , živčni sistem , krči , mišice , kosti , zobje

16.45 €16.45
Redna cena €16.95 Prihranek €0.51

Betteryou Magnezijevo olje Original, sprej je hiter in učinkovit vnos povsem naravnega magnezija. Nanaša se na kožo, kjer se neposredno absorbira in takoj vstopi v celice. 10 razprškov zagotavlja 200 mg magnezija, kar predstavlja 53 % RDA.

Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost. Primeren tudi za otroke in nosečnice. Pri otrocih, mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.  Magnezijevo olje ORIGINAL je večkrat nagrajen izdelek in uradno odobren s strani Informed-SPORT, kar pomeni, da je prestal številne teste kakovosti in ga brez skrbi lahko uporabljajo tudi profesionalni športniki.

Magnezij prispeva k:
- zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
- ravnotežju elektrolitov.
- sproščanju energije pri presnovi.
- delovanju živčnega sistema.
- delovanju mišic.
- normalnemu psihološkemu delovanju.
- ohranjanju zdravih kosti.
- ohranjanju zdravih zob.

Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.

Olje nanesite na katerikoli del telesa in ga z masiranjem temeljito vtrite v kožo. Za najboljše rezultate priporočamo nanos na čisto, mokro ali suho kožo po umivanju. 

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine olja (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi olja izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. Preprečite stik z očmi in ranami.  

Koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata, 31 % raztopina. 100 % naraven vir magnezija. 


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki