Multiva Calming, tablete za mačke

Kratek opis
Blagovna znamka VETNOVA
Oblika tablete
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem stres , razdražljivost
Ciljna skupina mačke
Ključne beside potovanje , živali , stres , utrujenost , kolostrum

12.43 €12.43
Redna cena €12.81 Prihranek €0.38

Multiva Calming, tablete za mačke spodbujajo občutek pomirjenosti pri mačkah s težavami z anksioznostjo in / ali stresom, povezanimi z vsemi okoljskimi dejavniki. Omogoča, da se žival prilagodi stresorju, zmanjša pojavnost neželenega vedenja in izboljša njihovo počutje. Priporočeno za občasne (potovanja, obiski veterinarja, vožnja) ali daljše terapije (tesnoba z ločitvijo, podaljšana obdobja samote, selitev, počitnice v hotelih, hospitalizacija). Dokazano je tudi kot podporna terapija pri zdravljenju vedenjskih težav.

Lastnosti delovanja učinkovin:

  • L-Teanin je naravno prisotna aminokislina, ki jo najdemo v zelenem čaju. Daje prednost proizvodnji drugih aminokislin s pomirjevalnimi lastnostmi, kot so dopamin, GABA in triptofan ter pomaga izboljšati ravnotežje nevrotransmiterjev. Uporaba L-Teanina spodbuja stanje miru in sprostitve, ne da bi povzročalo zaspanost, zmanjšuje epizode stresa, tesnobe, hiperaktivnosti in razdražljivosti ter povečuje budnost, izboljšuje sposobnosti koncentracije in učenja.
  •  Unikatni kompleks kolostruma je izoliran iz beljakovin kolostruma. Pokazalo se je, da kolostrum vsebuje predhodnike pomembnih nevroaktivnih molekul, ki lahko vplivajo na budnost, kognitivno funkcijo in ravni tesnobe pri nemirnih živalih. Ocene proteinskih frakcij, pridobljenih iz kolostruma pri mačkah in psih, so pokazale zmanjšanje stresa in škodljivih vedenjskih vzorcev. Kolostrum deluje sinergistično z L-teaninom.
  • Tiamin (vitamin B1) je vpleten v metabolizem centralnega živčnega sistema, ki pomaga vzdrževati pravilno delovanje in pospeševati stanje umirjenosti. Izboljša cirkulacijo, optimizira kognitivne aktivnosti in cerebralne funkcije. Pomanjkanje tiamina povzroča duševno zmedenost, šibkost mišic, krče, živčnost in izgubo apetita, zato je pomembno, da se zagotovi vnos vitamina B1 v obdobjih stresa.

Mačka: 1 žvečljiva tableta na 10 kg telesne teže na dan. V primeru hujšega stresorja lahko odmerek varno podvojite ali potrojite. Sestavine v izdelku ne povzročajo neželenih učinkov, zasvojenosti ali zaspanosti ali zmanjšajo telesne sposobnosti živali.

1 pakiranje pri navedeni dozi zadošča za 42 dni za mačko.

Sestava: vitamin B1 ( tiamin) 65 mg, L-teanin 8.5 mg, unikatni kompleks kolostruma 9 mg. Dodatki (na kg): Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 48.147 mg.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki