Trgovina
Vaša košarica

Mylittledoc šampon in glavnik za odstranjevanje uši in gnid, 150 ml

Mylittledoc šampon in glavnik za odstranjevanje uši in gnid, 150 ml Pripomočki in zaščita
Mylittledoc šampon in glavnik za odstranjevanje uši in gnid, 150 ml
Mylittledoc šampon in glavnik za odstranjevanje uši in gnid, 150 mlOdstrani in uniči žive uši in njihova jajčeca ter preprečuje nadaljnje širjenje nag..
Izbrano pakiranje:
150 ml
Proizvajalec: GUTERRAT
13.18€
Brez DDV: 10.81€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika šampon + glavnik
Mesto uporabe lasje, lasišče
Simptom/Problem uši, gnide
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženske, moški, otroci (3+)
Ključne beside Uši, gnide, šampon, glavnik, odstranjevanje, medicinski pripomoček, naravno, olje andirobe, kvasija, nimovo olje

Mylittledoc šampon in glavnik za odstranjevanje uši in gnid, 150 ml

Odstrani in uniči žive uši in njihova jajčeca ter preprečuje nadaljnje širjenje naglavnih uši.

Kompleks aktivnih sestavin v šamponu mylittledoc® UŠI STRAN! za odstranjevanje uši in gnid je bil klinično preizkušen na osebah, starih najmanj 3 leta, in dokazano je, da učinkovito odstranjuje uši in njihova jajčeca.

Ne vsebuje insekticidov, zato uši ne razvijejo odpornosti na sestavine.

Šampon za odstranjevanje uši in gnid mylittledoc® UŠI STRAN! je medicinski pripomoček, ki ne vsebuje kemikalij, ni strupen, njegovo delovanje pa temelji na učinku eteričnih olj in 100-% naravnih izvlečkov rastlin iz tropskih gozdov.

Šampon za odstranjevanje uši in gnid mylittledoc® UŠI STRAN! se lahko uporablja za odstranjevanje uši in preprečevanje pojava uši in gnid. Priporoča se uporaba za vso družino in lahko se uporablja pogosto brez tveganja za zdravje.

Tri ravni učinkovitega delovanja šampona:

• odstranjevanje uši in gnid s skupnim delovanjem treh učinkovin;

• odstranjevanje in uničenje gnid zaradi izvlečka kvasije;

• ustvarjanje neugodnega okolja za uši in jajčeca zaradi olja, ki deluje kot repelent.

Izdelki niso strupeni, ne dražijo in so biološko razgradljivi. Ne vsebujejo nevrotoksičnih molekul in kemičnih insekticidov.

Obenem imajo tri aktivne sestavine (olje andirobe, izvleček kvasije in nimovo olje) blažilni učinek pri ugrizih, tako da zagotavljajo učinkovito rešitev za hudo srbenje.


Uporaba:

  • Prvi korak:

Preverite obstoj naglavnih uši s priloženim gostim glavnikom. V istem dnevu izvedite odstranjevanje pri vseh, za katere je bilo ugotovljeno, da imajo uši, da se izognete ponovitvi pojava uši.

  • Drugi korak:

Pred uporabo dobro pretresite tubo.

Nanesite šampon na lase, pri čemer posebno pozornost posvetite vratu, predelu za ušesi in na vrhu glave. Šampon pustite delovati od 10 do 15 minut. To je zelo pomembno za uspešnost odstranjevanja uši. Nato sperite z vodo.

  • Tretji korak:

Ponovite odstranjevanje po 3 ali 4 dneh. Večkratno ponovno odstranjevanje ne predstavlja tveganja.


Ne pozabite dekontaminirati okolja. Operite oblačila, posteljnino, brisače in druge predmete (krtače za lase, glavnike itd.), ki so bili v neposrednem stiku z lasiščem, pri 60 °C. Da bi se izognili ponovni kontaminaciji, uporabite biocid za površine in zaprte prostore. Natančno posesajte bivalne površine in avto, nato pa vrečko za sesalnik odložite med odpadke.

Tri aktivne sestavine, ki jih vsebuje šampon mylittledoc® UŠI STRAN!:

Olje andirobe, pridobljeno s hladnim stiskanjem brez uporabe topila, iz semen Carapa guaianensis, rastline iz amazonskega pragozda. To olje ima lastnost, da odganja žuželke, zlasti hematofage (ki se hranijo s krvjo).

Kvasija (Quassia Amara) je zaviralec tvorbe hitina, ki omogoča, da se gnide močno oprimejo dlačic. Ena izmed učinkovin kvasije napade hitinski zunanji skelet gnid. Tako se jajčeca enostavno ločijo od las, povzroči pa tudi razgrajevanje in raztapljanje zunanje lupine gnid in uši, kar onemogoča njihov nadaljnji razvoj. Delovanje te sestavine nato nadaljuje olje andirobe, ki deluje kot učinkovit insekticid in uničuje tako žive oblike kot tudi jajčeca uši.

Nimovo olje (Melia azadirachta) deluje kot naravni insekticid. Biološko delovanje sestavin v olju, pridobljenem iz nima (indijske melije), je večstransko: odganjanje insektov, da ne odlagajo jajčec, povzročanje neplodnosti jajčec, zaviranje biosinteze hitina in vzorcev hranjenja.

V najnovejših raziskavah ameriškega nacionalnega centra za biotehnologijo se je pokazalo, da kombinacija olja andirobe in kvasije uničuje jajčeca in duši uši.

Sestavine: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, PROPYLENE GLYCOL, QUASSIA AMARA WOOD EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, CARAPA GUIANENSIS SEED OIL, XANTHAN GUM, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PEG-150 DISTEARATE, TETRASODIUM EDTA, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, IMIDAZOLIDINYL UREA, POTASSIUM SORBATE,

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL: LINALOOL.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje