NutriBio Pet, prašek

Kratek opis
Blagovna znamka LEK VETERINA D.O.O.
Oblika prašek
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem driska , napenjanje
Ciljna skupina mačke
Ključne beside driska , napenjanje , probiotik

6.21 €6.21
Redna cena €6.41 Prihranek €0.19

NutriBio Pet, prašek je probiotik za naravno ravnovesje in regulacijo črevesne mikroflore. Naravna črevesna mikroflora je občutljiva na različne notranje dražljaje, kot so napake v hranjenju, sprememba hrane, zdravljenje z antibiotiki in tudi na zunanje vplive kot so spremembe okolja, neugodni klimatski pogoji, transport.

Pri porušenju ravnovesja naravne mikroflore se začno množiti patogeni mikroorganizmi in zajedavci, ki predstavljajo nevarnost za razvoj bolezni. Zato je zdrava črevesna mikroflora pomemben dejavnik prehrane in uspešne vzreje. Vzdrževanje naravnega ravnovesja je lahko podprto z dodajanjem NutriBio®PET praška, ki vsebuje mlečnokislinske bakterije v visoki koncentraciji in ustrezni hranljivi substrat.

Psi in mačke: 1,5 g do 5 g na dan. Dodajajte hrani vsaj 1 do 2 tedna, po potrebi uporabo podaljšajte.

*1 izravnana kavna žlička je približno 1,5 g. 1 izravnana jušna žlica je približno 5 g.

Sestava: posneto mleko v prahu, dekstroza

Analitske sestavine: surove beljakovine 28%, surova olja in maščobe 0,8%, surova vlaknina 1,5%, surovi pepel 12%, natrij 0,4%, lizin 2,6%, metionin 0,6%.

Dodatki v 1 kg: Zootehnični dodatki - stabilizatorji mikroflore: 1 x 1011 CFU probiotikov Enterococcus faecium NCIMB 10415 (4b1707) iz rodu Lactobacillus sp.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki