Powersept Start S N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam - pršilo

Kratek opis
Blagovna znamka Powersept
Oblika pršilo , tekočina
Mesto uporabe koža
Simptom/Problem glivice
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside glivice , tekočina

13.14 €13.14
Redna cena €13.54 Prihranek €0.41

Powersept Start S N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam - pršilo je namenjen vsem, ki bi izdelek želeli preizkusiti, preden se odločijo za njegovo dolgoročno uporabo. Ker vsebuje manj tekočine, je bolj primeren stanjem, kjer se glivice še niso razmnožile po celem nohtu, je na nohtu zaznati le nekaj rumenih lis in kjer še ni prišlo do odstopanja nohta.

Powersept je namenjem začetnim, površinskim in lažjim oblikam glivičnega obolenja, kjer še ni prišlo do odstopanja nohta od podnohtnega tkiva.

  • Noge, prste ali druga žarišča glivic na telesu temeljite operite z vodo in še bolj temeljito obrišite. Svetujemo vam, da prizadeta mesta po tuširanju ali umivanju vedno posušite s sušilcem za lase, da je mesto, ki je okuženo z glivicami, popolnoma suho.
  • Sredstvo razpršite po stopalu in prstih pa tudi med prsti, na, med in ob nohtih ter kjerkoli na koži imate glivice. Pustite delovati in počakajte, da se posuši. Ne brišite, samo pustite, da odteče in se posuši. Na žarišču okužbe se bo po nanosu raztopine verjetno pojavila bela pena. Na mestih, kjer se močno peni, izperite in postopek ponovite. Postopek ponavljajte 2x dnevno, vsaj 14 dni, najbolje zjutraj in zvečer. Opazujte prizadeta mesta in po potrebi mesta, kjer se močno peni, ponovno poškropite. Powersept tudi dobro utrite v predele okoli nohta. V naslednjih tednih sledite postopku celjenja in obnove nohta, Powersept pa preventivno nanašajte na prizadeta mesta še enkrat dnevno, dokler se popolnoma ne znebite glivic oziroma izpraznite stekleničke. Če boste opazili, da se na določenem mestu glivice ponavljajo, morate celoten postopek ponoviti.
  • Po postopku, ko se vam mesto, kamor ste razpršili tekočino, posuši, si obujte sveže oprane, dezinficirane ali prekuhane nogavice. Svetujemo vam, da stare copate zavržete ali pa jih natančno razkužite s Powerseptom – popršite po notranji strani copata in počakajte, da se posuši. 
  • V kolikor se niste v celoti znebili glivic, imate večjo okužbo (globinsko/površinsko), niste dezinficirali vse obutve, imate močno zadebeljen ali razpokan noht, potem nadaljujete z uničevanjem glivic z izdelkom Powersept proti glivicam, saj komplet vsebuje 200 ml tekočine, priložen pa je tudi aplikator za nanos pod nohtom in okoli njega. Količina bo zadoščala tudi za dezinficiranje obutve in za preventivo.Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki