Pukka Formula z gobami, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Pukka
Oblika kapsule
Mesto uporabe imunski sistem , živčni sistem , organizem
Simptom/Problem stres , utrujenost , holesterol
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside imunski sistem , stres , utrujenost , holesterol , vitalnost

26.99 €26.99
Redna cena €27.83 Prihranek €0.83

Pukka Formula z gobami, kapsule je močan zaščitnik odpornosti in pomlajevalec telesa. Formula z gobami zajema izjemno moč celotnih Reishi, Shiitake in Maitake gob za zaščito telesa. Celotna goba pomeni telo sadeža z micelijem, vsebuje pa tudi zunaj-celične metabolite za zagotavljanje najvišjih možnih količin β-glukan polisaharidov. β-glukani pomagajo izboljšati oslabljen imunski sistem.

Sestavine v srcu izdelka Formula z gobami:

  • β-glukani Maitake gobe imajo izjemno pozitivne učinke na prostato in mehur, podprejo telo v borbi z virusi in pripomorejo k uravnavanju nivoja sladkorja v krvi.
  • β-glukani Reishi gobe imajo izjemno pozitivne učinke pri težavah s kožo in podpirajo imunski sistem. Goba Reishi je adaptogena rastlina in pomaga premagovati stres in kronično utrujenost.
  • β-glukani Siitake gobe vsebujejo polisaharid lentinan, ki je znan po regulaciji imunskega sistema in mnogih drugih pozitivnih učinkih. Shiitake gobe imajo visoko hranilno vrednost in vsebujejo vse esencialne amino kisline, vitamin B1 in B2, niacin, ergosterol (pro-vitamin D) in železo. Ugodno vplivajo na uravnavanje holesterola in pomagajo telesi v borbi z bakterijami, predvsem v primeru zobnih okužb in vnetega grla.

Vzemite 2 kapsuli dvakrat dnevno z vodo ali s Pukkinim ekološkim Aloe Vera sokom, pred obrokom.

POSAMEZNI ODMEREK VSEBUJE:

1.400 mg

Celotna goba reishi (Ganoderma lucidum)

420 mg

Celotna goba shiitake (Lentinula edodes)

420 mg

Celotna goba mitake (Grifola frondosa)

420 mg

Nutrigest™: Seagreens®Ò listi arktične sveže morske trave, korenina ingverja, spirulina

140 mg

Izdelek lahko vsebuje zeleno in proizvode iz nje v sledovih. Hranite izven dosega otrok. Med nosečnostjo se o uporabi izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na temperaturi do 30ºC, izven neposrednega dosega sončne svetlobe.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro