Pukka Klorela, tablete

Kratek opis
Blagovna znamka Pukka
Oblika tablete
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem razstrupljanje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside razstrupljanje , vitalnost , antioksidanti

15.53 €15.53
Redna cena €16.01 Prihranek €0.48

Pukka Klorela, tablete za globoko razstrupljanje s poživljajočo hranilno in imunsko podporo.

Klorela je mikroskopska zelena sladkovodna alga, ena izmed najbolj hranilno bogatih živil na svetu z izjemim ravnovesjem hranljivih snovi. Ima sposobnost zajemanja naravne energije, kar pripomore k njenemu edinstvenemu prehranskemu profilu, vključno z visoko vsebnostjo klorofila z izjemnim prečiščevalnim in hranilnim učinkom. Vsebuje edinstveno sestavino, imenovano Klorelin rastni faktor, ki ojača in poživi telo, cel spekter B vitaminov ter D vitamin, ki ima ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Poleg tega pa je izjemno bogata z antioksidanti, aminokislinami, beljakovinami, esencialnimi maščobnimi kislinami, vitamini, minerali in nukleinskimi kislinami.

Klorela bo prečistila, alkalizirala, energetizirala in zaščitila vaše telo ter ga razstrupila težkih kovin in posledic onesnaženja. 

Vzemite 3 tablete dnevno z nekaj vode ali Pukka Ekološkim Aloe Vera sokom, pred ali po obrokih.

POSAMEZNI ODMEREK VSEBUJE:

 

3.000 mg

klorela-razpokane celice (Chlorella vulgaris)

3.000 mg

Izdelek lahko vsebuje zeleno in proizvode iz nje v sledovih. Hranite izven dosega otrok. Med nosečnostjo se o uporabi izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na temperaturi do 30ºC, izven neposrednega dosega sončne svetlobe.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki