Pukka Spirulina, tablete

Kratek opis
Blagovna znamka Pukka
Oblika tablete
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside utrujenost , izčrpanost , gube

15.53 €15.53
Redna cena €16.01 Prihranek €0.48

Pukka Spirulina, tablete s hranili in klorofilom bogata esenca narave nahrani in okrepi telo in um.

Spirulina ima edinstven hranilni profil: nahrani, podpira in nežno krepi celo telo. Je lahko prebavljiv in koncentriran vir beljakovin, ki vsebuje močan antioksidant fikocianin (phycocyanin), moder pigment, znan po antioksidativnih in protivnetnih učinkih.

Spirulina je ena prvih fotosinteznih mikroskopskih modro-zelenih cianobaklterij, ki so se razvijale preko 2 bilijona let nazaj. Vsebuje 60% proteinov in vse amino kisline, zaradi katerih predstavlja popolno in lahko prebavljivo beljakovino. Je bogat vir vitamina A, B6, B12, železa, magnezija, joda in kalcija. Zaradi močne hranilnosti je tako idelen dodatek pomankljivi prehrani. Vsebuje tudi Gama linolensko kislino (GLA), ki hrani možgane in podpira odpornost telesa.

Spirulina je čudežna alga, ki telesu pomaga pri spopadanju z onesnaženim okoljem in dopolnjuje slabo, osiromašeno prehrano, ki ne vsebuje zadostne količine hranil, nujno potrebne  za normalno delovanje. S tem telo revitalizira, obnovi energetske zaloge, pomaga v borbi s kronično utrujenostjo, oksidativnim stresom in izboljša slabo stanje kože.

Prvi teden:Vzemite 2-4 tablete dnevno z nekaj vode ali s Pukkinim ekološkim Aloe Vera sokom, pred ali po obroku.

Nadaljevanje: 6 tablet dnevno. 

Optimalno: 6 tablet 3-krat dnevno.

Dnevna količina se lahko razlikuje glede na vaše prehranske potrebe, osebne aktivnosti in starost. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

POSAMEZNI ODMEREK VSEBUJE:

 

500 mg

spirulina (Arthrospira platensis)

500 mg

Izdelek lahko vsebuje zeleno in proizvode iz nje v sledovih. Hranite izven dosega otrok. Med nosečnostjo se o uporabi izdelka posvetujte z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na temperaturi do 30ºC, izven neposrednega dosega sončne svetlobe.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro