Sensodyne Sensitivity & Gum, zobna pasta

Kratek opis
Blagovna znamka GlaxoSmithKline
Mesto uporabe usta , dlesni , zobje
Simptom/Problem občutljivi zobje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside umivanje , občutljivi zobje

6.00 €6.00
Redna cena €6.19 Prihranek €0.19

Sensodyne Sensitivity & Gum, zobna pasta je zobna pasta s klinično dokazanim dvojnim delovanjem za vsakodnevno uporabo za ljudi z občutljivimi zobmi in težavami z dlesnimi. Na občutljivih predelih ustvari zaščitno plast in z usmerjenim delovanjem odstranjuje bakterije v zobnih oblogah. Na tak način pomaga podpirati dobro zdravje dlesni. Ob ščetkanju dvakrat dnevno pomaga tudi pri odstranjevanju površinskih madežev za bolj bele zobe. Preizkusite zobno pasto Sensodyne Sensitivity & Gum z dvojnim delovanjem za sočasno lajšanje občutljivosti in blaženje težav z dlesnimi.

  • Zobna pasta z dvojnim delovanjem za lajšanje občutljivosti in blaženje težav z dlesnimi
  • Klinično dokazano dvojno delovanje proti občutljivim zobem in težavam z dlesnimi

Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izogibajte požiranju in izpljunite. Ponovno namestite pokrovček, da proizvod ostane suh.

Sestavine: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Vsebuje kositrov fluorid 0,454% w/w, natrijev fluorid 0,072% w/w (1450ppm fluorida)

Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika. Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta startosti, razen po navodilu zobozdravnika ali zdravnika. Če se pojavi draženj, prnehajte z uporabo. Shranjujte nedosedljivo otrokom!

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki