Sterimar Baby, pršilo za nos - 100 ml + GRATIS Sterimar, pršilo za nos - 100 ml

Kratek opis
Blagovna znamka Sterimar
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos , sluznica
Simptom/Problem prehlad , alergija , draženje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside nega , čiščenje , prehlad , alergija , draženje

11.94 €11.94
Redna cena €12.31 Prihranek €0.37

Sterimar Baby, pršilo za nos - 100 ml + GRATIS Sterimar, pršilo za nos - 100 ml vsebuje:

Sterimar Baby, pršilo za nos - 100 ml je fiziološka raztopina iz 100% naravne morske vode, ki ima nastavek posebej prilagojen nosni votlini vašega otroka tako, da zagotovi učinkovito olajšavo. Namenjena je vsakodnevni higieni in navlažitvi sluznice novorojenčkov in dojenčkov od prvih dni življenja. Ima anatomsko oblikovan aplikator, ki ščiti pred mehanskimi poškodbami nosnic novorojenčkov. Aerosol ima zmanjšano potisno moč, ki omogoča nežno pršenje.

Lastnosti:

  • Blagodejno vpliva na nosno sluznico (naravna morska voda),
  • ohranja naravno vlažnost nosne sluznice, izboljšuje in olajša,odstranitev nečistoč
  • poveča obrambno sposobnosti nosne sluznice

Sterimar, pršilo za nos - 100 ml je fiziološka raztopina morske vode, bogata z morskimi mineralnimi solmi in elementi v sledeh. Nežno izpira in čisti nosno sluznico, ter ji vrača naravno vlažnost. Namenjena je vsakodnevni higieni nosu (pred spanjem, pred dojenjem in hranjenjem, pri zadrževanju v klimatiziranih ali prekomerno gretih prostorih…) ter čiščenju zaprtih nosnih votlin.

Sterimar Baby, pršilo za nos - 100 ml Uporaba: 2 -6 krat na dan, po potrebi pogosteje. Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdihom skozi nos pritisnemo na razpršilec. Po minuti ali dveh izpihamo nos. Snemite aplikator, ga operite in posušite.

Vsebina zadostuje za cca.150x uporabo.

Sterimar, pršilo za nos - 100 ml Uporaba: 2 -6 krat na dan, po potrebi pogosteje. Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdihom skozi nos pritisnemo na razpršilec. Po minuti ali dveh izpihamo nos. Snemite aplikator, ga operite in posušite.

Sterimar Baby, pršilo za nos - 100 ml Sestava:

  • morska voda: 31,82 ml
  • prečiščena voda q.s.p. 100 ml

Sterimar, pršilo za nos - 100 ml Sestava:

  • morska voda: 31,82 ml.
  • prečišcena voda q.s.p. 100 ml.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki