Systane Complete, kapljice za oko - 10 ml

Kratek opis
Blagovna znamka Alcon
Oblika kapljice
Simptom/Problem bolečina
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside vlaženje , bolečina

16.45 €16.45
Redna cena €16.95 Prihranek €0.51

Systane Complete, kapljice za oko - 10 ml so vlažilne kapljice za oko, ki predstavljajo najnovejšo dopolnitev široke družine Systane izdelkov za hitro in dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Ščitijo in obnavljajo vse sloje solznega filma, predhodna diagnostika ni potrebna.

Systane COMPLETE vlažilne kapljice za oko predstavljajo najnovejšo dopolnitev široke družine Systane izdelkov za hitro in dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Ščitijo in obnavljajo vse sloje solznega filma, predhodna diagnostika ni potrebna. Zato so enostavna rešitev za vse simptome suhega očesa, ne glede na stopnjo in pogostost pojavljanja. Primerne za suhe, utrujene, boleče, razdražene, krastave, lepljive ali solzeče se oči. Z optimizirano koncentracijo HidroksiPropil-gvarja tvorijo na očesu pH občutljivo hidrofilno mrežno strukturo, ki omogoča počasno sproščanje lipidnih nanodelcev in boljše zadrževanje vlage na očesni površini. Nanodelci enakomerno zapolnijo vrzeli, obnovijo in stabilizirajo strukturo solznega filma ter uspešneje ohranjajo oko primerno vlažno.

Pred uporabo dobro pretresite. Kanite eno do dve kapljici v vsako oko po potrebi. Systane COMPLETE vkapamo PRED vstavitvijo kontaktnih leč in PO odstranitvi kontaktnih leč.

Sestavine: propilenglikol, HP-gvar, mineralno olje, fosfatidilholin, polietilen (40) stearat, sorbitan tristearat, sorbitol, diNa EDTA, borat, PolyQuad (polidronijev klorid) 0,001%, prečiščena voda

Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Tri mesece po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki