Tena WetWipe, vlažilna krpica 19 X 31,7 cm

Kratek opis
Blagovna znamka Tena
Mesto uporabe koža , telo
Simptom/Problem občutljiva koža
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside nega , čiščenje , občutljiva koža

7.43 €7.43
Redna cena €7.66 Prihranek €0.23

Tena WetWipe, vlažilna krpica 19 X 31,7 cm ti mehki in debeli robčki opravljajo 3 naloge naenkrat, saj so že navlaženi, zato kožo očistijo, obnovijo in zaščitijo v enem preprostem koraku.

  • Vsestranska nega kože
  • Spiranje ni potrebno
  • Praktični in priročni

Vsestranska nega kože - Ti izdelki so namenjeni predvsem pogosti negi intimnih delov kože vaših bližnjih ob zamenjavi inkontinenčnih pripomočkov. Primerni pa so tudi za umivanje celega telesa, saj lahko umivanje z navadnim milom in vodo izsuši kožo.

Spiranje ni potrebno - Po uporabi teh priročnih predhodno navlaženih robčkov ni potrebno spiranje ali sušenje.

Praktični in priročni - Niso zloženi, kar olajša uporabo. Izjemno mehki in debeli za vsakodnevno čiščenje in inkontinenčno oskrbo. Široka odprtina embalaže omogoča enostaven dostop z eno roko, plastičen pokrovček pa lahko zaprete in tako ohranite robčke sveže.

Higiensko čiščenje - Sistem »Clean touch« preprečuje dotikanje naslednjega robčka v paketu, s čimer se zmanjša tveganje za prenos okužb. Ti vlažilni robčki za enkratno uporabo odpravijo tveganje za prenos okužb, ki je prisotno pri uporabi čistilnih krpic za večkratno uporabo.

Ohranja zdravo kožo - Pomaga ohraniti naravno pH-vrednost kože. Dermatološko testirano. Brez alkohola in mila.

Blago odišavljeno - Kožo očisti in osveži ter preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.


Sestavine: Aqua, PEG-7 Cocoglycerides, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Glycerin, Glyceryl Oleate, Dehydroacetic Acid, Ethylexylglycerin, Parfum


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro