Trgovina
Vaša košarica

A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej

A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej Pripomočki in zaščita
A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej
A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladk..
Izbrano pakiranje:
40 ml
Proizvajalec: Gilbert laboratoires
10.94€
Brez DDV: 8.97€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo, raztopina
Mesto uporabe ušesa
Simptom/Problem ušesno maslo, čep
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside higiena, ušesno maslo, sluh, čiščenje, ušesa, čep

A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage, podlaga. Odstranjevanje ostankov ušesnega masla in preprečevanje nastanka zamaškov. Raztapljanje zamaškov iz ušesnega masla. Raztopina navlaži in raztopi zamaške iz ušesnega masla. Po odstranitvi zamaška se ponovno vzpostavi naravno izločanje ušesnega masla, ki ščiti sluhovod.

Primerno za otroke nad 6 mesecev in odrasle.

 
 
 
 
Za redno higieno uporabite 2-krat na teden. Pri ušesnih zamaških uporabite zjutraj in zvečer 3 do 4 dni zapored. Primerno za otroke nad 6 mesecev in odrasle.
 
Sestava: Površinsko aktivni snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage, podlaga.
A-cerumen pršilo lahko varno uporabljajo odrasli in otroci po 6. mesecu starosti. Pred uporabo pri otrocih, mlajših od 6. mesecev, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte pri predrtem bobniču, pri ušesnih okužbah, vstavljenih ušesnih cevkah ali preobčutljivosti za katerokoli sestavino.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje