Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel, Echinacea krema

A.Vogel, Echinacea krema Kozmetika
A.Vogel, Echinacea krema
A.Vogel, Echinacea krema vsebuje izvleček svežega biološko pridelanega ameriškega slamnika in divje mačehe iz lastnih nasadov v Švici.Echinacea krema ..
Izbrano pakiranje:
37 ml
Proizvajalec: A.Vogel
6.45€
Brez DDV: 5.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika krema
Mesto uporabe telo, koža
Simptom/Problem odrgnine, draženje, rdečica, občutljiva koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside naraven izdelek, odrgnine, draženje, rdečica, občutljiva koža, ameriški slamnik
A.Vogel, Echinacea krema vsebuje izvleček svežega biološko pridelanega ameriškega slamnika in divje mačehe iz lastnih nasadov v Švici.

Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oz. odrgninami. Krema se v kožo hitro vpije, je ne masti, kožo zaščiti, sprosti in navlaži. Uporabljamo jo tako za obraz, kot tudi za druge dele telesa, lahko tudi kot dnevno ali nočno kremo. Echinacea krema je popolnoma naravna in vsebuje izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinaceapurpurea) in mačehe (lat. Viola tricolor). Izvlečka pridobivamo izključno iz svežih zelišč, postopek izdelave kreme pa omogoča ohranjanje vseh lastnosti delovanja rastlin.
Echinacea kremo lahko uporabljate tako pogosto, kolikor je to potrebno. Namenjena je samo zunanji uporabi. Izogibajte se stiku z očmi. Vsebuje arašidovo olje
Sestavine: tinktura iz svežega ameriškega slamnika, tinktura iz sveže mačehe, cetilan, lešnikovo olje, propilenglikol, nipagin.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje