Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči

A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči Pripomočki in zaščita
A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči
A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči lajšajo težave pri zelo suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro in intenzivno vlaženje povr..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: A.Vogel
10.62€
Brez DDV: 8.70€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemsuhe oči, pekoče oči, utrujene oči
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidesuhe oči, pekoče oči, utrujene oči, zaščita, vlaženje

A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči lajšajo težave pri zelo suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro in intenzivno vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči.

  • Vsebnik vsebuje 10 ml sterilne raztopine.
  •  Raztopina ne vsebuje konzervansov.
  • Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev.

Dodatna osvežitev in intenzivno vlaženje - Zelo suhe, pekoče ali utrujene oči lahko povzroča več dejavnikov: dolgotrajna uporaba računalnika, ogrevanje, klima, starost, uporaba kontaktnih leč, itn.

S hialuronsko kislino in navadno smetliko (Euphrasia) - A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense vsebujejo navadno smetliko (Euphrasia) in hialuronsko kislino*. Vsebnost hialuronske kisline je dvakrat višja kot v običajnih A.Vogel Kapljicah za oči, tako da je učinek bolj intenziven. Hialuronska kislina v A.Vogel Kapljicah za oči Extra Intense je proizvedena iz rastlinskega izvora. Ne vsebuje gensko spremenjene soje in ni živalskega izvora.

Odmerjanje: 

Odrasli: v vsako oko kanite po eno kapljico do 5-krat dnevno. Kapljice se lahko uporabljajo do največ 30 zaporednih dni. Če simptomi trajajo več kot 3 zaporedne dni brez izboljšanja ali če se stanje poslabša, ali pride do vnetja oči, priporočamo, da se posvetujete z okulistom ali drugim zdravstvenim delavcem.

Način uporabe: 

1. Z vsebnika odstranite obarvan pokrovček.

2. Pred prvo uporabo vsebnik obrnite s kapalko navzdol in toliko časa pritiskajte na dno, da skozi kapalko priteče prva kapljica. S tem je vsebnik pripravljen za uporabo.

3. Glavo nagnite rahlo nazaj in potisnite spodnjo veko navzdol. Vsebnik držite nad očesom s palcem in sredincem ter s kazalcem pritisnite na dno vsebnika.

4. Zaprite oko počasi, s čimer se bo tekočina enakomerno porazdelila po celotni površini očesa.

Sestavine: Hialuronska kislina 2 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia offcinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda. Brez konzervansov.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C. Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev. Kapljic ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli in vsebniku.

Kaj morate vedeti, preden boste uporabili A.Vogel Kapljice za oko Extra Intense? - Ne prekoračite priporočenega odmerka.

Uporaba med nosečnostjo in dojenjem - A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense lahko v predpisanih odmerkih uporabljate tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Ne uporabljajte A.Vogel Kapljic za oči Extra Intense - Kapljic za oči ne smete uporabljati, če ste preobčutljivi na katero koli vsebovano sestavino.

Prenašanje - Edinstven vsebnik zagotavlja sterilnost vsebine brez dodanih konzervansov. Zato jih tudi pri pogosti uporabi dobro prenašamo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje