Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel, Gabezova krema

A.Vogel, Gabezova krema Kozmetika
A.Vogel, Gabezova krema
A.Vogel, Gabezova krema je primerna za uporabo po fizičnih naporih. Koristi lokalni prekrvljenosti in blagodejno vpliva na sklepe. Vsebuje izvleček ga..
Izbrano pakiranje:
37 ml
Proizvajalec: A.Vogel
6.26€
Brez DDV: 5.13€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika krema
Mesto uporabe koža, telo, obraz
Simptom/Problem boleče mišice in sklepi, fizični napori
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside gabez, fizični napor, mišice, sklepi, karitejevo maslo, zelišča, masaža

A.Vogel, Gabezova krema je primerna za uporabo po fizičnih naporih. Koristi lokalni prekrvljenosti in blagodejno vpliva na sklepe. Vsebuje izvleček gabeza (Symphytum officinale). Izvleček pridobivamo izključno iz svežih zelišč, postopek izdelave kreme pa omogoča ohranjanje vseh lastnosti delovanja rastlin. Krema kože ne masti in se vanjo hitro vpije.

Gabez (Symphytum officinale) je trajnica s širokimi kosmatimi listi in majhnimi zvončastimicvetovi. Izvira iz Evrope in raste na vlažnih, mokrih in travnatih površinah. Razširjen je v Veliki Britaniji na bregovih rek in v jarkih. Zaradi vsestranske uporabnosti in raznolikosti je gabez že dolgo poznan med vrtnarji in zeliščarji.


Sestava 
  • Voda, repično olje, izvleček korenine gabeza (Symphytum Officinale)*, kapusnični alkohol, alkohol, karitejevo maslo, gliceril stearat, glicerin, lisolecitin, sklerocij gumi, tokoferol, ksantanski gumi, pulalan, sončnično olje, natrijev fitat, silica. . 
* iz ekološke pridelave

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje