Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel, Herbamare Original zeliščna morska sol - 125 g

A.Vogel, Herbamare Original zeliščna morska sol - 125 g Prehrana in dopolnila
A.Vogel, Herbamare Original zeliščna morska sol - 125 g
A.Vogel, Herbamare Original zeliščna morska sol - 125 g je eden bolj popularnih izdelkov Alfreda Vogla. Se sprašujete zakaj? Skrivnost svežega okusa j..
Izbrano pakiranje:
125 g
Proizvajalec: A.Vogel
2.72€
Brez DDV: 2.48€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika sol
Mesto uporabe organizem, prehrana
Simptom/Problem dieta
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside sol, dieta, zelišča, hrana, zelenjava, morska alga
A.Vogel, Herbamare Original zeliščna morska sol - 125 g je eden bolj popularnih izdelkov Alfreda Vogla. Se sprašujete zakaj? Skrivnost svežega okusa je v posebnem postopku izdelave – maceraciji. Soli so zelišča in zelenjava dodane takoj na začetku, še sveže in ne posušene – to je pomembna posebnost, ki vpliva na intenzivnost okusa. Po zorenju v posebnih sodih, ki traja od 4 – 12 mesecev, posamezno sol v vakumu posušimo in šele na koncu zmešamo vseh 12 vrst zeliščnih soli v eno in edinstveno kombinacijo – A.Vogel Herbamare®. Zaradi prijetnega in naravnega okusa manj solimo, jedi pa so bolj okusne. Soli je dodana tudi morska alga Kelp, ki je naravni vir joda.Vsa zelišča in zelenjava, ki jih zeliščna sol vsebuje, so biološko pridelane.
Herbamare® Original se lahko uporablja namesto soli pri pripravi solatnih prelivov, zelenjavnih, žitnih in krompirjevih jedi pa tudi juh, jajc in raznih namazov.  Zeliščna sol Herbamare® Original ni primerna za ljudi, ki ne smejo uživati natrija. V tem primeru je primernejša uporaba soli Herbamare® Diet.

Sestavine: 94% morske soli, 6% zelenjave in zelišč (zelena*, por*, kreša*, čebula*, drobnjak*, peteršilj*, luštrek*, česen*, bazilika*, majaron*, rožmarin*, timijan*) in 0,4% rjave morske alge kelp. (*iz kontrolirane biološke pridelave - Bio Suisse)

 

100 g vsebuje:

energijska vrednost

70 kJ / 18 kcal

maščobe

< 0,5 g

— od tega nasičene maščobne kisline

< 0,5 g

ogljikovi hidrati

2,5 g

— od tega sladkorji

1,5 g

beljakovine

0,9 g

sol

93,6 g

jod

600 µg (400 %*)

*delež priporočenega dnevnega vnosa po priporočilih EU (NRV)

Dnevni odmerek 6 g soli vsebuje 36 µg joda, kar predstavlja 24 % priporočenega dnevnega vnosa po priporočilih EU (NRV). Zeliščna sol Herbamare Original je jedilna jodirana* sol iz fino mletih kristalov morske soli.  * Vsebuje algo kelp, ki je naravni vir joda.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje