Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel, kapljice za oči

A.Vogel, kapljice za oči Pripomočki in zaščita
A.Vogel, kapljice za oči
A.Vogel, kapljice za oči lajšajo težave pri suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohra..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: A.Vogel
10.85€
Brez DDV: 8.89€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemutrujene oči, dražeče oči, suhe oči
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne besidezaščita, svetlika, oči, pordele, utrujene, leče
A.Vogel, kapljice za oči lajšajo težave pri suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči.
  • Osvežijo in vlažijo oči - Suhe, pekoče ali utrujene oči lahko povzroča več dejavnikov: dolgotrajna uporaba računalnika, ogrevanje, klima, starost ali uporaba kontaktnih leč. Sestavine A.Vogel Kapljic za oči po nanosu tvorijo tekoč film, ki oči osveži in navlaži.

Odmerjanje: 

Odrasli: v vsako oko kanite po eno kapljico 4- do 5-krat dnevno. Kapljice se lahko uporabljajo do največ 30 zaporednih dni. Če simptomi trajajo več kot 3 zaporedne dni brez izboljšanja ali če se stanje poslabša, ali pride do vnetja oči, priporočamo, da se posvetujete z okulistom ali drugim zdravstvenim delavcem.

Otroci, starejši od 12 let: v vsako oko kanite po eno kapljico 1- do 2-krat dnevno.

Način uporabe: 

1. Z vsebnika odstranite obarvan pokrovček.

2. Pred prvo uporabo vsebnik obrnite s kapalko navzdol in toliko časa pritiskaj- te na dno, da skozi kapalko priteče prva kapljica. S tem je vsebnik pripravljen za uporabo.

4. Oko zaprite, s čimer se bo tekočina enakomerno porazdelila po celotni površini očesa. Po uporabi vsebnik zaprite s pokrovčkom.

Sestavine: Hialuronska kislina 1 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia officinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda. A.Vogel Kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov. Primerne so za vegane.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C. Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev. Kapljic ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli in vsebniku.

Kaj morate vedeti, preden boste uporabili A. Vogel Kapljice za oči? Ne prekoračite priporočenega odmerka.

Uporaba med nosečnostjo in dojenjem - A.Vogel Kapljice za oči lahko v predpisanih odmerkih uporabljate tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Ne uporabljajte A.Vogel Kapljic za oči - A.Vogel Kapljic za oči ne smete uporabljati, če ste preobčutljivi na katero koli vsebovano sestavino.

Prenašanje A.Vogel Kapljic za oči - Edinstven vsebnik zagotavlja sterilnost vsebine brez dodanih konzervansov. Zato jih tudi pri pogosti uporabi dobro prenašamo.

    Napišite mnenje

    Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje