Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel, Molkosan - 500 ml

A.Vogel, Molkosan - 500 ml Prehrana in dopolnila
A.Vogel, Molkosan - 500 ml
A.Vogel, Molkosan - 500 ml je koncentrirana, naravno fermentirana sirotka, ki vsebuje L(+) mlečno kislino. Je edinstven izdelek, proizveden po receptu..
Izbrano pakiranje:
500 ml
Proizvajalec: A.Vogel
12.07€
Brez DDV: 11.02€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tekočina, napitek
Mesto uporabe črevesje, prebavila, koža
Simptom/Problem napihnjenost, slaba prebava
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside sirotka, prebava, napihnjenost, tekočina, črevesje

A.Vogel, Molkosan - 500 ml je koncentrirana, naravno fermentirana sirotka, ki vsebuje L(+) mlečno kislino. Je edinstven izdelek, proizveden po receptu Alfreda Vogla.

Sirotka nastane kot stranski produkt, ko mleko predelujejo v sir. Je bogata z laktozo (mlečnim sladkorjem), ki se po mlečnokislinskem vrenju pretvori v L(+) desnosučno mlečno kislino. Ta vmesni izdelek filtrirajo, s čimer iz njega skoraj popolnoma odstranijo maščobe in beljakovine, ki mnogokrat povzročijo alergijski odziv. Nato odparijo dobršen del vode, izdelek pasterizirajo in napolnijo v steklenice.

Napitek pripravite tako, da razredčite 4 čajne žličke (20 ml) z 2 dl vode, zeliščnega čaja (na primer koprivinega ali lipovega), sadnega ali zelenjavnega soka. Napitek lahko popijete naenkrat ali ga razdelite na več manjših dnevnih odmerkov. Jemanje časovno ni omejeno.
 
Za zunanjo uporabo tekočino razredčite v razmerju 1:1. Uporabljate jo lahko na koži med prsti na nogah in rokah, koži ob nohtih, na intimnih delih telesa ter drugje. Za pripravo kopeli tekočino razredčite v razmerju 1:30.
 

Sestavine: koncentrat biološko pridelane sirotke, filtrirane in prevrete z L(+) mlečno kislino, kalijev citrat ter naravne arome. Sirotki smo odstranili beljakovine.  

Izdelek je brez laktoze in glutena.

100 ml vsebuje:

energijska vrednost

90 kJ / 20 kcal

maščobe

< 0,5 g

— od tega nasičene maščobne kisline

< 0,5 g

ogljikovi hidrati

< 0,5 g

— od tega sladkorji

< 0,5 g

beljakovine

0,0 g

prehranske vlaknine

0,0 g

sol

0,1 g

L(+) mlečna kislina

7,0 g

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje