Trgovina
Vaša košarica

A.Vogel, Santasapina junior sirup

A.Vogel, Santasapina junior sirup Prehrana in dopolnila
A.Vogel, Santasapina junior sirup
A.Vogel, Santasapina junior sirup je pridobljen iz izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovi..
Izbrano pakiranje:
200 ml
Proizvajalec: A.Vogel
9.65€
Brez DDV: 8.81€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikasirup
Mesto uporabegrlo, sinusi
Simptom/Problemkašelj, hripavost
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne besidenaraven izdelek, smrekovi vršički, otroci, kašelj, hripavost
A.Vogel, Santasapina junior sirup je pridobljen iz izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti. Proizveden je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Sirup ne vsebuje alkohola. Zato in zaradi nekoliko manj intenzivnega okusa v primerjavi s sirupom Santasapina® je še posebej primeren za otroke in mladino. Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.

Otroci od 2. do 10. leta starosti: od 1- do 2-krat dnevno po 5ml   

Mladina od 10. do 16. leta starosti: od 2- do 4-krat dnevno po 10ml  

Odrasli: od 2- do 4-krat dnevno po 15 ml 

Za vsakokratni odmerek uporabite priloženo plastično merico – pokrovček oziroma žlico. Pri tem upoštevajte, da polna jedilna žlica vsebuje 15 ml, polna čajna žlica pa 5 ml.

Sestavine: nerafiniran sladkor, med, sirup in izvleček smrekovih vršičkov (20,7 %), koncentrat soka hruške, naravne arome.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje