Trgovina
Vaša košarica

Accu-Chek Compact, testni lističi v disku

Accu-Chek Compact, testni lističi v disku Pripomočki in zaščita
Accu-Chek Compact, testni lističi v disku
Accu-Chek Compact testni lističi, ki omogočajo merjenje brez rokovanja s posameznim testnim lističem.V merilnik vstavite le bobenček s 17 testnimi l..
Izbrano pakiranje:
50 testnih lističev
Proizvajalec: Accu chek
31.51€
Brez DDV: 25.83€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabeožilje
Simptom/Problemdiabetes
Ključne besidediagnostika, kri

Accu-Chek Compact testni lističi, ki omogočajo merjenje brez rokovanja s posameznim testnim lističem.V merilnik vstavite le bobenček s 17 testnimi lističi in pritisnite tipko za vklop merilnika.Možna je izbira med šestimi mesti odvzema krvi na telesu.Poleg merjenja z vzorcem krvi iz prstne blazinice lahko sistem Accu-Chek Compact Plus uporabite tudi za merjenje vzorca krvi, odvzete iz vaše dlani, podlakti, nadlakti, stegna ali meč.Za merjenje je potreben majhen vzorec krvi (1,5 mikrolitra).Merilnik Accu-Chek Compact Plus se kodira sam. Ko se v merilnik vstavi nov bobenček s testnimi lističi, se merilnik vklopi in samodejno kodira. 

OPOZORILO: Testni lističi so primerni le za uporabo z novim merilnikom glukoze v krvi Accu-Check Compact Plus. V kolikor uporabljate še stari merilnik Accu-Check Compact (moder), Vam ga bodo v podjetju Roche brezplačno zamenjali. Za več informacij o merilnikih Accu-Chek prosim pokličite center za pomoč uporabnikom na brezplačno telefonsko številko 080 12 32.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje