Trgovina
Vaša košarica

Acon THC test za odkrivanje marihuane in hašiša

Acon THC test za odkrivanje marihuane in hašiša Pripomočki in zaščita
Acon THC test za odkrivanje marihuane in hašiša
Acon THC je diagnostično sredstvo za domačo uporabo, namenjen določanju prisotnosti presnovkov marihuane in hašiša v urinu. Enostopenjski imunokroma..
Izbrano pakiranje:
1 test
Proizvajalec: Acon
4.07€
Brez DDV: 3.72€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika merilnik
Ključne beside marihuana, droge, thc, test, hašiš, pripomoček
Acon THC je diagnostično sredstvo za domačo uporabo, namenjen določanju prisotnosti presnovkov marihuane in hašiša v urinu. Enostopenjski imunokromatografski test omogoča kvalitativno določanje prisotnosti tetrahidrokanabiola, ki je metabolit kanabinoidov v človeškem urinu.
Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo!
1 pakiranje vsebuje 1 test.
Test deluje na semi kvantitativnem principu, kar pomeni, da lahko z njim dokažemo prisotnost metabolita tetrahidrokanabiola v urinu nad določeno koncentracijo, ne moremo pa z njim ugotoviti dejanske koncentracije in s tem tudi ne časa zadnjega uživanja marihuane ali hašiša. Z ta namen so potrebne posebne laboratorijske metode.
Samo za strokovno in vitro diagnostično uporabo. Prosimo, da testa ne uporabljate po datumu, odtisnjenem na zaščitni foliji.
Testna ploščica mora biti v zaščitni foliji do začetka uporabe.
Vsi vzorci so potencialno nevarni, zato svetujemo, da z njimi ravnate kot s kužnimi snovmi.
Med testiranjem se priporoča uporaba zaščitne obleke in rokavic za enkratno uporabo. Po možnosti zaščitite oči.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Vzorec urina je potrebno zbrati v suho, čisto posodo. Uporabljate lahko urin, zbran ob kateremkoli času dneva. Vzorce, ki vsebujejo vidne delce, je potrebno centrifugirati, filtrirati, tako da se za testiranje uporabi jasen vzorec.
Vzorec urina lahko shranjujete pri temperaturi 2-8°C do 48 ur pred testiranjem. Za daljše shranjevanje je potrebno vzorec zamrzniti ali ga shraniti pod -20°C. Zamrznjen vzorec je potrebno odtajati in ga premešati pred testiranjem.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje