Trgovina
Vaša košarica

ActiMaris, hidrogel za rane

ActiMaris, hidrogel za rane Kozmetika
ActiMaris, hidrogel za rane
ActiMaris, hidrogel za rane uporabljamo ga samostojno pri  vseh površinskih ranah na koži in sluznici (odrgnine, žulji, herpes, akne, afte, vnete d..
Izbrano pakiranje:
20 g
Proizvajalec: Actimaris AG
14.54€
Brez DDV: 11.92€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikagel
Mesto uporabekoža
Simptom/Problemrane, odrgnine, opekline, ureznine
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženske, otroci, dojenčki
Ključne besidegel, nega, vlaži, poškodba, rana, odrgnina, opeklina, dojenčki, otroci
ActiMaris, hidrogel za rane uporabljamo ga samostojno pri  vseh površinskih ranah na koži in sluznici (odrgnine, žulji, herpes, akne, afte, vnete dlesni, paradontoza, ječmen, plenični izpuščaj, opekline, akutne rane, postoperativne rane, vnetja, piki žuželk … ).
 
V kombinaciji z ActiMaris forte raztopino ali ActiMaris sensitiv raztopino pa pri vseh okuženih ranah, globljih vnetjih, resnejših opeklinah. Najprej obkladek z raztopino, potem pa tanek nanos gela, gel lahko uporabimo tudi pri globokih ranah kot polnilo za rane. Gel je izredno primeren za potujočo lekarno.
 
Prednosti ActiMarisa:
-100 % naravni medicinski pripomočki (aktivni kisik, morska sol, negativni redoks potencial, alkalni pH, ionizirana voda),
- izredno učinkoviti pri vseh poškodbah na koži, na sluznici, vnetjih, opeklinah,
- na aktivni kisik ni rezistence bakterij in virusov,
- veliko indikacij oziroma področij uporabe (s tremi proizvodi lahko  pokrijete mnoge indikacije),
- uporaba je varna tudi pri daljši uporabi, ni stranskih učinkov,
- varna uporaba tudi pri dojenčkih in otrocih.
 
 

Če imate težave pri odstranjevanju obloge z rane, jo dobro navlažite z raztopino za izpiranje ran ActiMaris, kar olajša odstranitev, ne da bi se pri tem poškodovalo novonastalo tkivo. Nato nanesite hidrogel za rane ActiMaris in rano prekrijte s kompreso ali gazo. Hidrogel za rane ActiMaris lahko uporabite kot samostojno polnilo za rane ali ga uporabite v kombinaciji z ostalimi sodobnimi polnili za rane.

ActiMaris je primeren za čiščenje, izpiranje, vlaženje in razkuževanje akutnih mehanskih ran (kožnih laceracij, ugrizov, ureznin, odrgnin, raztrganin in zmečkanin ter postoperativnih ran), kroničnih ran (razjed zaradi pritiska, arterijskih in venoznih razjed, diabetičnih razjed ter različnih razjed na nogah), termičnih in kemičnih ran (opeklin 1. In 2. stopnje), vstopnih mest za urološke katetre, cevke PEG in drenažne cevke terza lokalno zdravljenje vnetnih procesov na sluznici in koži.

Sestava: prečiščena (ionizirana) voda, morska sol, aktivni kisik, alkalni pH

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje