Trgovina
Vaša košarica

Afrodita Depilation Sensitive, depilacijska krema

Afrodita Depilation Sensitive, depilacijska krema Kozmetika
Afrodita Depilation Sensitive, depilacijska krema
Afrodita Depilation Sensitive, depilacijska krema S prijetnim, svežim vonjem ter pomirjajočim izvlečkom kamilice je odličen izbor za depilacijo obč..
Izbrano pakiranje:
100 ml
4.46€
Brez DDV: 3.66€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemobčutljiva koža, dlake
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedepilacija, koža, telo, dlake, občutljiva koža, nega

Afrodita Depilation Sensitive, depilacijska krema S prijetnim, svežim vonjem ter pomirjajočim izvlečkom kamilice je odličen izbor za depilacijo občutljive kože. Nežno, a zelo temeljito odstrani dlačice že v 3 minutah, seveda pa je čas oz. hitrost delovanja odvisen od debeline dlačic. Izvleček kamilice nežno pomirja in blaži vzdraženo kožo, zato je po depilaciji koža nežna in mehka, učinek depilacije pa je dolgotrajen.

 

 

Pred depilacijo kožo in dlake navlažite z vodo. Depilacijsko kremo s priloženo lopatico nanesite neposredno na kožo - enakomerno in v sloju 2-3 milimetra. Kremo pustite delovati minimalno 3 minute oz. dlje, odvisno od strukture in debeline dlačic. Nato z glavo lopatice nežno poskusite odstraniti dlačice na majhnem predelu. Če dlake odstranite z lahkoto, odstranite še preostali del kreme, dobro sperite z vodo in osušite. Če dlak še ne morete odstraniti, pustite kremo delovati še nekaj minut. 

IZVLEČEK KAMILICE: pospešuje regeneracijo kože, deluje pomirjevalno, mehčalno in osvežilno

Po depilaciji vsaj 24 ur ne uporabljate dezodoranta ali izdelka, ki vsebuje parfum in se v tem času izogibate sončenju. Vedno počakajte 72 ur preden ponovno uporabite kremo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje