Trgovina
Vaša košarica

After Bite kids, krema po piku

After Bite kids, krema po piku Pripomočki in zaščita
After Bite kids, krema po piku
After Bite kids, krema po piku  je posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov. After Bite Kids vsebuje olje čajevca, izvle..
Izbrano pakiranje:
20 g
Proizvajalec: Tender Corporation
9.64€
Brez DDV: 7.90€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problempiki, draženje, srbenje, bolečina
Ciljna skupinaotroci
Ključne besidepotovanje, nega, krema, zaščita, otroci, draženje, pomirja
After Bite kids, krema po piku  je posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov. After Bite Kids vsebuje olje čajevca, izvleček aloje (Aloe Vera) in vitamin E, ki vlažita kožo. Primeren za nanos po pikih komarjev, čebel in os ter na opeklino morskih ožigalkarjev. Za hujše oblike pikov preizkusite After Bite XTRA.
Z vrhom tube se dotaknite mesta pika in nežno podrgnite, da se krema vpije v kožo. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite. V primeru pika čebele, najprej odstranite želo. Odrasli in otroci starejši od 3 let nanesite kremo na prizadeto mesto.
    Aqua, PEG-3 Sorbitan stearate and cetearyl alcohol, Soodium bicarbonate, Oleth-3 phosphate, Oleth-10 phosphate, Eucalyptus globulus oil, Melaleuca alternifolia oil, Dimethicone, Alpha tocopherol acetate, Aloe barbadensis extract concentrate.
    Za uporabo na otrocih mlajših od 3 let se o uporabi posvetujte z zdravnikom. Samo za zunanjo uporabo. Hranite ga izven dosega otroških rok. V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. Če izdelek pride v oči, spirajte s tekočo vodo 15 minut in poiščite zdravniško pomoč. Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči. Ne povijajte, dokler se nanos ne posuši. Mesto le rahlo pokrijte. Prenehajte z uporabo, če se rdečica, oteklina ali bolečina povečajo. 

    Napišite mnenje

    Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje