Trgovina
Vaša košarica

After Bite Xtra gel po piku

After Bite Xtra gel po piku Pripomočki in zaščita
After Bite Xtra gel po piku
Gel After Bite Xtra je nemasten gel za preprečevanje posledic pikov. Učinkovito in hitro blaži bolečino in vnetje, ki se pojavljata po pikih komarj..
Izbrano pakiranje:
20 g
Proizvajalec: Tender Corporation
9.66€
Brez DDV: 7.92€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe koža, telo
Simptom/Problem srbečiča, bolečina, vnetje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside repelent, potovanje, nega, zaščita
Gel After Bite Xtra je nemasten gel za preprečevanje posledic pikov. Učinkovito in hitro blaži bolečino in vnetje, ki se pojavljata po pikih komarjev, mravelj, obadov, čebel, os, meduz in ostalih morskih ožigalkarjev. S kombinacijo zdravilnih učinkovin amoniaka in sode bikarbone odpravi vnetje, srbečico in bolečino na mestu pika in koži pomaga, da si hitreje opomore. Gel After Bite Xtra je nepogrešljiv tako na potovanjih kot v domači lekarni.
Z vrhom tube se dotaknite mesta pika in nežno podrgnite, da se gel vpije v kožo. Nanesite After Bite Xtra takoj, da boste čim hitreje zaustavili neprijetne posledice pika. Mesta pika ne povijajte ali pokrivajte dokler ni suho. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite. V primeru pika čebele, najprej odstranite želo. Primerno za odrasle in otroke starejše od 3 let.
Sestavine: Aqua, Ammoniam, Polyacrylic acid, Sodium bicarbonate, Melaleuca alternifolia (Tea Tree oil).
Samo za zunanjo uporabo. Hranite ga izven dosega otroških rok. Ne vdihujte. Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči ali na sluznice. Ne uživajte. V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. V primeru, da se na koži pojavi draženje, oteklina ali bolečina, prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom. Vsebuje amoniak.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje