Trgovina
Vaša košarica

Air-Lift, žvečilni gumiji

Air-Lift, žvečilni gumiji  Pripomočki in zaščita
Air-Lift, žvečilni gumiji
Air-Lift, žvečilni gumiji temeljito očistijo usta in nevtralizirajo zadah po hrani, tobaku in alkoholu. Vsebujejo 10% naravni ksilitol za preprečevanj..
Izbrano pakiranje:
12 žvečilnih gumijev
2.04€
Brez DDV: 1.87€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika žvečilni gumiji
Mesto uporabe usta, dlesni, zobje
Simptom/Problem zadah, zobna gniloba, gingvitis, parodontoza
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zadah, zobna gniloba, gingvitis, parodontoza, zaščita, ustna higiena

Air-Lift, žvečilni gumiji temeljito očistijo usta in nevtralizirajo zadah po hrani, tobaku in alkoholu. Vsebujejo 10% naravni ksilitol za preprečevanje zobne gnilobe in oblog. Zaradi naravnega antibakterijskega in protivnetnega delovanja (ekstra deviško olivno olje) zelo primerni tudi v primerih gingvitisa in parodontoze.Še posebej se priporoča uporaba po obrokih.Priporočljivi tudi za otroke. 

Številni raziskovalni in klinični laboratoriji po celem svetu si prizadevajo najti učinkovito rešitev za problem pojava slabega zadaha. Znanstveno-raziskovalni laboratoriji BIOCOSMETICS so odgovor našli v enem izmed največjih prispevkov mediteranske kulture - olivnem olju. Temeljne sestavine air-lift izdelkov za svež dah temeljijo na kombinaciji olivnega olja in drugih mediteranskih eteričnih olj. Olivno olje pomaga preprečevati nastanek ustnih Gram (-) bakterij, ki so najpogostejši vzrok nastanka slabega zadaha, zobnih oblog in obolenj dlesni. Izdelke air-lift odlikuje tudi visoka vsebnost xylitola in 100 % aktivnega fluorida, ki obnavljata zobno sklenino in preprečujeta propadanje zob. 

Air-lift je prvi in edini celovit program izdelkov za učinkovito preprečevanje  slabega zadaha. Vsebuje svetovno patentirano formulo, ki odstrani smrdljive hlapne žveplove komponente (VSC) iz ust in želodca na naraven način. Air-lift je izjemno učinkovit pri ustnem zadahu in zadahu iz želodca, ki ga povzročajo hrana, tobak, alkohol, diete in ostalo.Air-lift odstranjuje tudi Gram-negativne bakterije, ki so glavni povzročitelj gingvitisa in parodontoze. Edinstvena kombinacija ekstra deviškega olivnega olja in drugih naravnih sestavin deluje proti-mikrobno in protivnetno, a ne poruši pomembnega naravnega ravnovesje v ustih.

Priporočena dnevna količina: 1 žvečilni gumi na dan.

Sestavine: Extra-virgin olive oil, fish gelatin, glycerin, parsley oil, peppermint oil, water, chlorophyll, menthol oil

Nosečnicam in otrokom do 12 let uživanje kapsul odsvetujemo. Hranite jih na sobni temperaturi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje