Trgovina
Vaša košarica

Algea, 270 tablet

Algea, 270 tablet Prehrana in dopolnila
Algea, 270 tablet
Algea, 270 tablet za popolno harmonijo svojega telesa.  Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), br..
Izbrano pakiranje:
270 tablet
Proizvajalec: Carso
16.74€
Brez DDV: 15.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatablete
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemutrujenost, padec imunskega sistema, slabokrvnost, izčrpanost, pomanjkanje beljakovin
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, nosečnice
Ključne besideprehransko dopolnilo, vegetarijanci, imunski sistem, utrujenost, stres, slabokrvnost, nosečnost
Algea, 270 tablet za popolno harmonijo svojega telesa.  Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez dodatkov. Mikroalga v tableti je gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Ker sta rast in žetev alge nadzorovana, je njena kakovost vedno enaka in ne vsebuje toksinov iz potencialno onesnaženega naravnega okolja. Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena. 

Komu je Algea namenjena?
  • Vsem, ki želijo ohraniti energijo in dobro počutje. Železo, ki ga Algea vsebuje, prispeva k zmanjševanju splošne utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Aktivnim. Odlično dopolnjuje vsakodnevno prehrano v hitrem življenjskem ritmu vseh, ki se ne prehranjujejo redno, se premalo gibajo in imajo zato upočasnjeno prebavo.
  • Vegetarijancem in veganom. Sladkovodna mikroalga vsebuje kar 60 odstotkov lahko prebavljivih beljakovin in vse esencialne aminokisline.
  • Nosečnicam in doječim materam, saj je njihovo telo bolj obremenjeno, motena je redna prebava, potrebe po naravnih in kakovostnih hranilih pa so povečane. Algea je vir železa, ki ga ravno v tem obdobju ženskam običajno primanjkuje. Pomanjkanje železa, folne kisline ter vitamina B12 so razlogi, ki vodijo v anemijo oziroma slabokrvnost.
  • Otrokom. V obdobju hitre rasti ti potrebujejo še posebej veliko kvalitetnih hranil.

Študije kažejo na učinkovito delovanje sladkovodne mikroalge pri dnevnem odmerku 2250 mg oziroma 9 tablet. Za zdravega odraslega priporočamo vsaj 9 tablet dnevno. Ker se pri začetnem uživanju tablet Algea naše telo na mikroalgo prilagaja, priporočamo postopno povečevanje odmerka. Prve tri dni priporočamo po 3 tablete dnevno, naslednje tri dni pa 6 tablet dnevno. V tednu dni dnevni odmerek povečajte na 9 tablet. V primeru, da ste preobremenjeni, izpostavljeni virusom, se neuravnoteženo prehranjujete, ali imate zaradi katerih koli drugih vzrokov povečane potrebe po hranilih, za kratkotrajnejše obdobje priporočamo uživanje 15 tablet dnevno.

Za optimalno izrabo hranil priporočamo, da izbran dnevni odmerek razdelite na 3 enake dele (tj. 3 x 3tablete ali 3 x 5 tablet). Tablete Algea zaužijte vsaj s kozarcem tekočine (npr. vode ali nesladkanega čaja), saj tako zmanjšate možnost prehodne zaprtosti. Uživanja tablet Algea ni potrebno prekinjati.Tablete Algea so celovito dopolnilo naši vsakodnevni prehrani, zato priporočamo, da jih redno jemljete.

Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez  dodatkov. Mikroalga v tableti je nadzorovano gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena.


SESTAVINA

V 1 TABLETI

V 9 TABLETAH

V 15 TABLETAH

Posušena sladkovodna mikroalga (Chlorella pyrenoidosa)

250mg

2250mg

3750mg

Energijska vrednost  / 100 g

1697 kJ  (404kcal)

Hranilne snovi / 100 g

 

beljakovine

64,40 g

ogljikovi hidrati

3,60 g

sladkorji

0,00 g

maščobe

12,60 g

- nenasičene maščobne kisline

10,46 g

- nasičene maščobne kisline

2,14 g

prehranske vlaknine

9,3 g

natrij

0,014 g

*železo

162 mg

Naravne sestavine tablet Algea telo potrebuje in odlično prenaša. Na začetku uživanja so možne prehodne neškodljive reakcije, kot so:
  • povečano nastajanje črevesnih plinov;
  • spremembe na koži, kot so izpuščaji ali srbečica;
  • zeleno obarvanje blata zaradi klorofila.
Navedeni učinki so prehodne narave in so največkrat posledica prilagajanja organizma na Algeo. So dokaz za njeno učinkovito delovanje. Če se pri vas ali vaših najbližjih pojavijo kakršni koli neželeni odzivi pri uživanju Algee, se lahko vedno posvetujete z nami. Z veseljem vam bomo pomagali z odgovori in številnimi uporabniškimi izkušnjami. Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred svetlobo in vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje