Trgovina
Vaša košarica

Algea FIT, prehransko dopolnilo

Algea FIT, prehransko dopolnilo Prehrana in dopolnila
Algea FIT, prehransko dopolnilo
Algea FIT, prehransko dopolnilo je naravna podpora pri vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi. Algea Fit je prehransko dopolnilo s 100% mikroa..
Izbrano pakiranje:
45 tablet
Proizvajalec: Carso
11.25€
Brez DDV: 10.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatablete
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemsladkorna bolezen
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci, nosečnice
Ključne besidealge, fit, organizem, športniki, nosečnice, glukoza, krom, beljakovine
Algea FIT, prehransko dopolnilo je naravna podpora pri vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi. Algea Fit je prehransko dopolnilo s 100% mikroalgo Spirulino platensis z visoko vsebnostjo naravnega kroma (Cr3+). Vsaka zelena tableta Algea Fit vsebuje 500 mg posušene mikroalge (Spiruline platensis) brez dodatkov. Mikroalga raste v nadzorovanem organskem okolju, pridelana in obdelana pa je tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Mikroalga Spirulina med svojo naravno rastjo iz vode vsrka in v svojo strukturo vgrajuje kelatno obliko kroma (Cr3+) z visoko biorazpoložljivostjo. Krom tako postane naravna sestavina tablet Algea Fit in v procesu proizvodnje ni dodan naknadno.
 
 Algeo Fit priporočamo:
Vsem, ki so na dieti zaradi povišane ali mejne vrednosti sladkorja v krvi. Po 35. letu starosti se vsebnost kroma v telesu znižuje, kar lahko vpliva na presnovo glukoze. Motena presnova glukoze je predstopnja diabetesa tipa II.
Športnikom. Med intenzivno športno vadbo se veliko kroma izgubi s potom in urinom, potreba po večjem prenosu glukoze (energije) v celice pa pospeši presnovo in poveča porabo kroma.
Nosečnicam in doječim materam. Potrebe po hranilih so v tem obdobju povečane, v nosečnosti je pogosto motena presnova glukoze. Lahko se razvije gestacijski diabetes. 
Vsem, ki jedo veliko predelane hrane (z veliko maščobe, bele moke in sladkorji). Relativno pomanjkanje kroma je lahko vzrok za pomanjkanje energije in nabiranje odvečnih kilogramov.
 
 
Priporočen vnos je 1 do 2 tableti Algea Fit na dan, najbolje ob glavnih obrokih. S tem odmerkom naše telo dobi dovolj kroma za optimalno presnovo makrohranil in vzdrževanje normalne ravni glukoze v krvi.
Tablete Algea Fit zaužijemo s kozarcem tekočine (npr. vode ali nesladkanega čaja).
 
 

Sestavine: Vsaka zelena tableta Algea Fit vsebuje 500 mg posušene mikroalge (Spiruline platensis) brez dodatkov. Tablete Algea Fit ne vsebujejo aditivov, polnil, kvasa, glutena, laktoze in joda.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Priporočeni dnevni vnos kroma ne zadostuje za uravnavanje sladkorja v krvi pri diabetikih, ki se zdravijo s peroralnimi antidiabetiki ali z inzulinom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje