Trgovina
Vaša košarica

Allpresan SKINCAIR, 2-fazni piling za roke in noge z oljčnim oljem

Allpresan SKINCAIR, 2-fazni piling za roke in noge z oljčnim oljem Kozmetika
Allpresan SKINCAIR, 2-fazni piling za roke in noge z oljčnim oljem
Allpresan SKINCAIR, 2-fazni piling za roke in noge z oljčnim oljem je revitalizirajoča nega. Z oljčnim in mandljevim oljem, oljem iz grozdnih pešk,..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Allpresan
18.86€
Brez DDV: 15.46€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapiling
Mesto uporabetelo, koža
Simptom/Problemsuha koža, odmrla koža
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidenega, odmrla koža, oljčno olje, roke, noge, vitamin E

Allpresan SKINCAIR, 2-fazni piling za roke in noge z oljčnim oljem je revitalizirajoča nega. Z oljčnim in mandljevim oljem, oljem iz grozdnih pešk, s sončničnim olje, z vitaminom E in s kristali sladkorja. Nežno odstrani odmrle kožne celice. Poživlja kožo in ji daje voljnost in mehkobo.

Vsebnost:

  • Oljčno olje: neumiljiva sestavina oljčnega olja vsebuje veliko skvalena, poleg tega pa tudi tokoferol. Koža postane voljna in gladka.
  • Sončnično olje
  • Olje iz grozdnih pešk
  • Mandljevo olje
  • Vitamin E

Sestava: Helianthus Annuus Seed Oil, Succrose, Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Parfum.

Hranite pri sobni temperaturi. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Doza je pod pritiskom. Zaščitite jo pred neposredno sončno svetlobo in temperaturo nad 50 °C. Tudi prazne ne odpirajte ali sežigajte. Ne pršite proti plamenu ali vročim predmetom. Hranite jo proč od vnetljivih virov. Ne kadite. Pred uporabo za otroke se posvetujte z zdravnikom. Brez ustreznega zračenja se lahko tvori eksplozivna zmes. Samo za zunanjo uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje