Trgovina
Vaša košarica

Aptamil 1 Pronutra+ - 400g

Aptamil 1 Pronutra+ - 400g Za Mamice in Nosečnice
Aptamil 1 Pronutra+ - 400g
Aptamil 1 Pronutra - 400g  je začetno mleko za dojenčke, ki je izdelano, da zadovolji vse prehranske potrebe vašega dojenčka do dopolnjenega 6. meseca..
Izbrano pakiranje:
400 g
Proizvajalec: Milupa
14.14€
Brez DDV: 12.91€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika nadomestno mleko, prah
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem pomanjkanje mleka, neješčost
Ciljna skupina otroci, dojenček
Ključne beside rast in razvoj, pomanjkanje mleka, neješčost, vitamini, prebiotiki
Aptamil 1 Pronutra - 400g  je začetno mleko za dojenčke, ki je izdelano, da zadovolji vse prehranske potrebe vašega dojenčka do dopolnjenega 6. meseca starosti. Po 6 mesecu starosti je priporočljivo, da Aptamil 1 nadomestite z nadaljevalnim mlekom za dojenčke, Aptamil 2. Aptamil 1 je začetno mleko za dojenčke, ki vsebuje našo edinstveno mešanico scGOS/lcFOS.
 
Zakaj je Aptamil Pronutra+ edinstven?
Pronutra+ je edinstvena mešanica prebiotikov (scGOS/lcFOS), železa, vitaminov A, D in C ter večkrat nenasičenih maščobnih kislin LCP (DHA in AA).

Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Pripravite vedno le svež obrok in ga takoj uporabite (v eni uri). Ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Temeljito operite in prekuhajte stekleničko, dudo in obroček za dudo. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.
 
1.Zavrite pitno vodo za 10 minut in jo ohladite na približno 50 °C.
2.V stekleničko vlijte 1/2 potrebne količine prekuhane vode.
3.Merico napolnite z izdelkom in jo poravnajte z nožem do roba. V stekleničko z vodo dodajte ustrezno število meric izdelka.
4.Stekleničko zaprite z zamaškom in jo stresajte. Dolijte preostalo količino prekuhane vode in ponovno dobro premešajte.
5.Temperaturo obroka preverite na svojem zapestju. Idealna temperatura obroka je, ko ne čutite ne toplo ne hladno (cca 37 °C).
Sestavine: Demineralizirana sirotka (iz mleka), rastlinska olja (palmino, repično, kokosovo, sončnično olje in olje enoceličnih organizmov), laktoza (iz mleka), posneto mleko v prahu, koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka),  prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi (iz mleka), frukto-oligosaharidi), kalcijev karbonat, ribje olje, kalijev citrat, kalcijev klorid, emulgator (sojin lecitin), tavrin, natrijev L-askorbat, natrijev citrat, železov sulfat, DL-alfa tokoferil acetat, cinkov sulfat, nukleotidi (uridin-, citidin-, adenozin-, inozin-, gvanozin-5-monofosfat), nicotinamid, kalcijev D-pantotenat, pteroilmonoglutaminska kislina, bakrov sulfat, retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, D-biotin, cianokobalamin, tiamin hidroklorid, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, manganov sulfat, kalijev jodid, fi tomenadion, natrijev selenit.
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom. Aptamil 1 Pronutra+ je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča.
 
Aptamil 1 Pronutra+ se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Po 6.mesecu staroti je priporočljivo, da začetno mleko Aptamil 1 Pronutra+ postopoma zamenjate z nadaljevalnim mlekom Aptamil 2 Pronutra+. Svetujemo vam, da vsaj do 36. meseca svojega otroka hranite z nadaljevalno formulo in ne s kravjim mlekom.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje