Trgovina
Vaša košarica

Aptamil Proexpert Premature

Aptamil Proexpert Premature Za Mamice in Nosečnice
Aptamil Proexpert Premature
Aptamil Proexpert Premature je namenjen za prehransko uravnavanje telesne teže nedonošenčkov in dojenčkov z nizko porodno težo. Potrjeno je, da je mat..
Izbrano pakiranje:
400g
Proizvajalec: Milupa
18.23€
Brez DDV: 16.65€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikanadomestno mleko, prah
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemnedonošenček, nizka porodna teža
Ciljna skupinaotroci, dojenčki
Ključne besideprebiotikov, nedonošenček, nizka porodna teža, železo, vitamin D, vitamini

Aptamil Proexpert Premature je namenjen za prehransko uravnavanje telesne teže nedonošenčkov in dojenčkov z nizko porodno težo. Potrjeno je, da je materino mleko najboljša hrana za prezgodaj rojene dojenčke. Kadar materino mleko ni na voljo, je za nedonošenčke potrebna formula s sestavo, ki zagotavlja optimalno prehrano in podpira ustrezno rast in razvoj. Aptamil Proexpert Premature je posebej pripravljen za nedonošenčke in dojenčke z nizko porodno težo, ki potrebujejo prilagojeno prehrano. Le ta mora zadostiti njihovim povečanim prehranskim potrebam, da zagotovijo normalno rast in razvoj. Aptamil Proexpert Premature vsebuje izbrano mešanico prebiotikov (scGOS/lc FOS (9:1)), vitaminov A, C, D & železa ter večkrat nenasičenih maščobnih kislin LCP (DHA/AA).

Aptamil Proexpert Premature se mora uporabljati samo v skladu z zdravnikovim priporočilom. Do vrha napolnjena in z nožem do roba poravnana priložena merica vsebuje približno 4,3 g. Uporabljajte le priloženo merico. Formule ne pripravljajte močnejše ali šibkejše koncentracije kot je navedeno.

  • Vedno si umijte roke in vse pripomočke, ki jih boste uporabili.
  • Stekleničko in cucelj sterilizirajte v vreli vodi 10 minut
  • Zavrite pitno vodo za 10 minut in jo ohladite na približno 40 °C. V stekleničko vlijte potrebno količino prekuhane vode.
  • Merico napolnite z izdelkom in jo poravnajte z nožem do roba (ne pritiskajte). V stekleničko z vodo dodajte ustrezno število meric izdelka.
  • Stekleničko zaprite z zamaškom in jo stresajte. Namestite steriliziran cucelj. Temperaturo obroka preverite na svojem zapestju. Idealna temperatura obroka je, ko ne čutite ne toplo ne hladno (cca 37 °C). Pripravite vedno le svež obrok in ga takoj uporabite.
  • Stekleničko in cucelj očistite takoj po uporabi. Ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Dobro zaprt izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru (ne v hladilniku). Porabite v 3 tednih po odprtju.


Sestavine: laktoza (iz mleka), posneto mleko v prahu, rastlinska olja (sončnično, kokosovo, sojino, palmovo, svetlinovo olje in olje enoceličnih organizmov), glukozni sirup, koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), galakto-oligosaharidi (iz mleka), srednjeverižni trigliceridi (MCT), jajčni lipidi, ribje olje, frukto-oligosaharidi, kalcijev karbonat, natrijev citrat, natrijev klorid, magnezijev klorid, inozitol, L-askorbinska kislina, kalijev citrat, holin klorid, emulgator: sojin lecitin, DL-alfa tokoferil acetat, tavrin, železov sulfat, retinil acetat, cinkov sulfat, nikotinamid, citidin 5’-monofosfat,L-karnitin, uridin 5’-monofosfat natrijeva sol, kalcijev D-pantotenat, inozin 5’-monofosfat natrijeva sol, holekalciferol, adenozin 5’-monofosfat, bakrov sulfat, gvanozin 5’-monofosfat natrijeva sol, retinil palmitat, tiamin hidroklorid, DL-alfa tokoferol, piridoksin hidroklorid, riboflavin, pteroilmonoglutaminska kislina, cianokobalamin, kalijev jodid, manganov sulfat, natrijev selenit, fitomenadion, D-biotin.

Alergeni: mleko, ribe, soja.
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem s področja medicine, farmacije oz. prehrane, nege in otroka.

Aptamil Proexpert Premature se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Ta izdelek je namenjen za posebne zdravstvene namene in se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje