AQUA MARIS Propolis, pršilo za usta in žrelo

Kratek opis
Blagovna znamka Jadran Galenski Laboratorij
Oblika pršilo
Mesto uporabe usta , sluznica , grlo
Simptom/Problem vnetje , bolečina , kašelj
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside vnetje , bolečina , kašelj , zaščita

7.78 €7.78
Redna cena €8.03 Prihranek €0.24

AQUA MARIS Propolis, pršilo za usta in žrelo je brezalkoholno pršilo z edinstveno kombinacijo propolisa in morske vode. Aqua Maris Propolis tvori zaščito na sluznici ustne votline in žrela ter pomaga pomiriti razdraženo in vneto grlo. S tem zmanjšuje razdraženost ustne votline. Vsebnost morske vode dodatno vlaži razdraženo sluznico ustne votline in grla. Z uporabo Aqua Maris Propolis pršila se ustvari tanek zaščitni sloj, ki obloži sluznico ustne votline in žrela. Glicerol omogoča enakomerno porazdelitev ekstrakta propolisa po sluznici ter predstavlja pregrado pred škodljivimi zunanjimi vplivi (onesnažen zrak, zrak klimatiziranih prostorov, mikroorganizmi). Pri tem deluje pomirjujoče na vneto grlo. Primerna dolžina aplikatorja na vsebniku omogoča enostavno uporabo in pospešuje učinek pršila.

Namenjen je:
  • lajšanju razdražene sluznice ustne votline in žrela še posebno pri kašlju, oteženem požiranju, hripavosti, vnetem grlu, pri gripi in virozah,
  • zmanjševanju draženja ustne votline,
  • osebam, ki zaradi svojega poklica vsakodnevno naprezajo glasilke ( pevci, igralci,...).

Pred prvo uporabo namestite aplikator na vsebniku, pritisnite pršilko 2-3 krat, da se sprosti zrak. Aqua Maris Propolis razpršite 1 do 2 krat proti grlu, 2 do 3 krat dnevno.  Osebe, ki so občutljive za bruhanje, morajo proizvod uporabljati previdno. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod uporabljala le ena oseba. Aqua Maris Propolis pršilo za grlo ne vsebuje alkohola in je tako primeren tudi za otroke straejše od 3 let. Osebe alergične na propolis ali čebelje proizvode tega proizvoda ne smejo uporabljati. Proizvoda ne priporočamo uporabljati med nosečnostjo in/ali dojenjem. V kolikor ste noseči ali dojite se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestava: morska voda; izvleček propolisa; glicerol; prečiščena voda.

Brez konzervansov. Z uporabo pršila se ustvari tanek zaščitni sloj,ki obloži sluznico ustne votline in žrela. Glicerol omogoča enakomerno porazdelitev izvlečka propolisa po sluznici ter predstavlja pregrado pred škodljivimi zunanjimi vplivi ( onesnažen zrak, zrak klimatiziranih prostorov, mikroorganizmi). Pri tem deluje pomirjajoče na vneto žrelo.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki