Trgovina
Vaša košarica

ArthroStop, gel

ArthroStop, gel Kozmetika
ArthroStop, gel
ArthroStop gel je namenjen negi kože v predelih sklepov. Prinaša hitro olajšanje za obremenjene sklepe, mišice in tetive. Prisotne učinkovine lokal..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Walmark
12.51€
Brez DDV: 10.25€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe hrbet, sklepi, telo, koža
Simptom/Problem vnetje, revma, bolečina
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside šport, vnetje, revma, masaža

ArthroStop gel je namenjen negi kože v predelih sklepov. Prinaša hitro olajšanje za obremenjene sklepe, mišice in tetive. Prisotne učinkovine lokalno segrevajo in dobavljajo prizadeto območje s krvjo, prispevajo k ohranjanju gibljivosti in pomagajo pri ohranjanju zdravih sklepov. A
rthroStop gel se vpije takoj po nanosu in pušča prijeten in svež občutek. Temelji na vodni osnovi, zato je primeren za uporabo kjerkoli in kadarkoli, se ne masti in ne pušča madežev ter se ga prenaša zelo dobro.

ArthroStop gel se hitro vpije in vzbuja prijeten občutek olajšanja s pomočjo treh učinkovitih snovi – glukozaminijevega sulfata, MSM-ja in izvlečka bosvelije (lat. Boswellia Serrata). 

Glukozaminijev sulfat je najboljša gradbena sestavina sklepnega hrustanca, ki je vgrajena  posredno v njegovo strukturo. Hrani sklepe, ohranja njihovo zdravje in gibljivosti.

MSM (metilsulfonilmetan) je snov naravnega izvora, ki je potrebna za tvorjenje kolagena in pra¬vilno tvorjenje hrustančnega in kostnega tkiva.

Izvleček bosvelije (lat. Boswellia Serrata) je izvleček iz lubja drevesa Boswellia serrata z blago¬dejnim antioksidativnim učinkom. Varuje sklepe pred poškodbami s strani prostih radikalov, pomaga pri ohranjanju gibljivosti sklepov.

Olje evkaliptusa, brinovo olje, kafra in mentol segrevajo prizadeto območje in nudijo takojšen občutek olajšanja. 

Glukozaminijev sulfat je najboljša gradbena sestavina sklepnega hrustanca, ki je vgrajena  posredno v njegovo strukturo. Hrani sklepe, ohranja njihovo zdravje in gibljivosti. 

MSM (metilsulfonilmetan) je snov naravnega izvora, ki je potrebna za tvorjenje kolagena in pra¬vilno tvorjenje hrustančnega in kostnega tkiva. 

Izvleček bosvelije (lat. Boswellia Serrata) je izvleček iz lubja drevesa Boswellia serrata z blago¬dejnim antioksidativnim učinkom. Varuje sklepe pred poškodbami s strani prostih radikalov, pomaga pri ohranjanju gibljivosti sklepov. 

Olje evkaliptusa, brinovo olje, kafra in mentol segrevajo prizadeto območje in nudijo takojšen občutek olajšanja. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje