Trgovina
Vaša košarica

Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet

Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet Zdravila brez recepta
Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet
Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih bolečin v sklepih. Namenjeno je tudi lajša..
Izbrano pakiranje:
60 tablet
Proizvajalec: A.Vogel
Naročite lahko le 3 izdelke.
16.73€
Brez DDV: 15.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikafilmsko obložene tablete
Mesto uporabesklepi, prebavila
Simptom/Problembolečina, artritis, napihnjenost, napenjanje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidepreventiva, zelišča, bolečina, artritis, napihnjenost, napenjanje, zdravilo

Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih bolečin v sklepih. Namenjeno je tudi lajšanju blažjih prebavnih težav, kot so napihnjenost, napenjanje in pomanjkanje apetita. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah. Zdravilo je namenjeno odraslim bolnikom. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 4 tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom

Pri uporabi tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila svojega zdravnika ali farmacevta. Če ste negotovi, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom.

Priporočeni odmerek za odrasle in starejše bolnike je dvakrat dnevno po 1 do 2 tableti. 

Uporaba pri otrocih in mladostnikih - Zaradi pomanjkanja izkušenj uporaba pri otrocih in mladostnikih ni priporočljiva.

Zdravilo je namenjeno za peroralno uporabo. Vzemite ga z nekaj vode. Polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih uporabe. Dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna, vendar se morate posvetovati z zdravnikom, če po 4 tednih zdravljenja ne opazite izboljšanja oziroma če se simptomi poslabšajo. Če menite, da je učinek zdravila Artroforce premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Zdravilna učinkovina je suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in/ali Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum). Razmerje droga:ekstrakt je 1,5-3,0:1. Ekstrakcijsko topilo je 60 odstotni (V/V) etanol. Ena tableta vsebuje 480 mg zdravilne učinkovine.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so: v jedru tablete: laktoza monohidrat, koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, koloidni brezvodni silicijev dioksid in magnezijev stearat; v filmski oblogi tablete: smukec, titanov dioksid, makrogol in hipromeloza.

Ne uporabljajte zdravila Artroforce

Če ste alergični na zdravilno učinkovino ali katero koli sestavino tega zdravila.

Opozorila in previdnostni ukrepi

  • Predpisanega odmerka ne smete prekoračiti.
  • Polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih uporabe. Dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna, vendar se morate posvetovati z zdravnikom, če po 4 tednih zdravljenja ne opazite izboljšanja oziroma če se simptomi poslabšajo.
  • Če se pojavijo neželeni učinki, ki niso navedeni v navodilu za uporabo, se posvetujte z zdravnikom.
  • V primeru izgube apetita, povezane z nenadno izgubo telesne mase, je nujen posvet z zdravnikom.

Otroci in mladostniki

Zaradi pomanjkanja izkušenj uporaba pri otrocih in mladostnikih ni priporočljiva.

Druga zdravila in zdravilo Artroforce

Medsebojno delovanje z drugimi zdravili ni znano, niti niso znane druge oblike interakcij. Obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če jemljete, ste pred kratkim jemali ali pa boste morda začeli jemati katero koli drugo zdravilo.

Zdravilo Artroforce skupaj s hrano in pijačo

Zdravilo lahko jemljete neodvisno od obrokov hrane.

Nosečnost, dojenje in plodnost

Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti med nosečnostjo in dojenjem uporaba zdravila Artroforce v teh obdobjih ni priporočljiva. Podatki o vplivu zdravila Artroforce na plodnost niso na voljo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev

Na podlagi načina delovanja zdravila Artroforce ni verjetno, da bi vplivalo na sposobnost vožnje in upravljanja s stroji. Študije o vplivu na sposobnost vožnje in upravljanja s stroji niso bile izvedene.

Pomembne informacije o nekaterih sestavinah zdravila Artroforce

Zdravilo Artroforce vsebuje laktozo monohidrat. Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte s svojim zdravnikom

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje