Avent, ročna prsna črpalka

Kratek opis
Blagovna znamka Avent Philips
Mesto uporabe prsi
Ciljna skupina starejši , odrasli , ženske , nosečnice
Ključne beside prehrana , mleko , prsi

53.00 €53.00
Redna cena €66.66 Prihranek €13.66

Avent, ročna prsna črpalka je edinstvena zasnova za udobnejši položaj pri dojenju. Prsna črpalka ima edinstveno zasnovo, ki omogoča pretok mleka neposredno iz vaših prsi v stekleničko, tudi kadar sedite vzravnano. Tako lahko med črpanjem sedite udobneje, saj se vam ni treba sklanjati naprej, da bi vaše mleko steklo v stekleničko. Če udobno sedite in ste sproščeni, bo mleko med črpanjem lažje teklo.

Masažna blazinica ima novo mehko žametno teksturo, ki poskrbi za topel občutek na koži in tako nežno spodbuja pretok mleka. Med črpanjem nežno posnema dojenčkovo sesanje in poskrbi za naravno iztiskanje in klinično preizkušeno učinkovitost. Mehka masažna blazinica je oblikovana tako, da se udobno prilagaja večini mamicam. 

Prsna črpalka je kompaktna, zato jo lahko enostavno namestite. Ergonomsko oblikovan držaj omogoča udoben oprijem in popoln nadzor med iztiskanjem. Ker je majhna in lahka, jo lahko enostavno shranite in prenašate ter diskretneje opravite črpanje, kadar ste na poti.

Ročna prsna črpalka je idealna za občasno črpanje mleka in primerna za vse, ki cenijo kompaktnost. Lahko jo enostavno upravljate z eno roko.
Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro