Avent, silikonski cucelj s spremenljivim pretokom 3M+

Kratek opis
Blagovna znamka Avent Philips
Oblika cucelj
Simptom/Problem spahovanje , bruhanje , krči , vetrovi
Ciljna skupina otroci , dojenček
Ključne beside hrana , vetrovi , bruhanje , cucelj

7.42 €7.42
Redna cena €6.94 Prihranek €0.47

Avent, silikonski cucelj s spremenljivim pretokom 3M+ je izredno mehak cucelj s tremi zarezami, s katerimi lahko spreminjamo pretok skozi cucelj. Namenjen je za dojenčke, starejše od treh mesecev. Cucelj dokazano zmanjšuje pogostost krčev pri dojenčku. S posebno inovativno obliko cuclja, ki posnema naravno obliko dojke ter hkrati omogoča neoviran vstop zraka v stekleničko, lahko dojenček, podobno kot pri dojenju, sam kontrolira pretok hrane in s tem zmanjšuje možnost prekomerne sitosti, spahovanja, bruhanja in pogostost krčev. Cucelj je zasnovan na način, da lahko spreminjanjem lege stekleničke spreminjamo hitrost in količino izločene hrane. Avent cucelj s spremenljivim pretokom omogoča tri različne pretoke.

Avent silikonski cucelj operite in splahnite po vsaki uporabi. Za sterilizacijo cuclja uporabite sterilizator Avent ali prekuhavanje v vreli vodi vsaj 5 minut. Avent silikonski cucelj lahko uporabljate z vsemi stekleničkami za hranjenje Avent.

Če cucelj perete v pomivalnem stroju, lahko pride do obarvanja cuclja. Priporočamo menjavo cuclja po približno treh mesecih uporabe. Cucelj hranite v suhi, zaprti embalaži ter ga ne izpostavljajte vročini in direktnim sončnim žarkom. Cucelj ni duda, zato ga ne uporabljajte v ta namen.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro