Trgovina
Vaša košarica

Baby Check mini, nosečniški test

Baby Check mini, nosečniški test Pripomočki in zaščita
Baby Check mini, nosečniški test
Baby Check mini, nosečniški test omogoča hitro merjenje koncentracije hormona hCG, ki je osnova pri ugotavljanju nosečnosti. Baby Check Strip mini ..
Izbrano pakiranje:
2 testa
Proizvajalec: Vadalab
3.09€
Brez DDV: 2.82€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika test
Mesto uporabe urin
Simptom/Problem izostanek menstruacije
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženske, otroci
Ključne beside test, menstruacija, nosečnost, izostanek, dva testa

Baby Check mini, nosečniški test omogoča hitro merjenje koncentracije hormona hCG, ki je osnova pri ugotavljanju nosečnosti. Baby Check Strip mini deluje na osnovi kvalitativne analize, kjer se ugotavlja prisotnost humanega horionskega gonadotropnega hormona (hCG) v urinu. V zgolj 3-5 minutah je možno zaznati koncentracijo hormona hCG v višini 10mIU/ml.

  • Urin zberite v čisto posodo brez dodatkov.
  • Test za ugotavljanje nosečnosti Baby Check strip mini vzemite iz ovojnine. Majhno vrečko s sušilnim sredstvom, ki jo poleg testa najdete v ovojnini, odvrzite v koš za smeti.
  • Testni trak pomočite navpično v urin do rdečega kvadratka. V urinu držite 5 sekund.
  • Baby Check strip mini postavite na suho in trdno ploskev. Počakajte 3-5 minut in preverite rezultat
Rezultati:
Negativen: 1 rožnata črta – ni nosečnosti Rezultat je negativen, ko se prikaže samo ena rožnata črta. Rezultat kaže, da hormon (hCG) v vašem urinu ni prisoten in da verjetno niste noseči. Če v naslednjem tednu menstruacija še vedno izostaja, ponovno opravite testiranje z novim testom Baby CHECK STRIP mini. V kolikor je pri ponovnem testiranju rezultat še vedno negativen, menstruacija pa še vedno izostaja, se posvetujte s svojim zdravnikom. Vzroke za izostanek menstruacije je morda potrebno poiskati drugje.

Pozitiven: 2 rožnati črti - nosečnost Rezultat je pozitiven, ko se na testnem traku prikažeta dve rožnati črti. Testiranje potrdi prisotnost humanega horionskega gonadotropnega hormona (hCG), kar pomeni, da ste noseči. Obiščite svojega zdravnika in se z njim posvetujte o nadaljnjem poteku nosečnosti.

Neveljaven: ni nobene črte Rezultat testiranja je neveljaven, če se po 5 minutah ne pojavi niti ena rožnata črta. Najpogostejša razloga za neuspešnost testa sta nepravilna uporaba in uporaba po pretečenem roku uporabnosti. Če je bilo vaše testiranje neuspešno, ga ponovite z novim testom Baby CHECK STRIP mini in svežim vzorcem urina.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje