Trgovina
Vaša košarica

Baby Linbi, probiotične kapljice

Baby Linbi, probiotične kapljice Za Mamice in Nosečnice
Baby Linbi, probiotične kapljice
Baby Linbi, probiotične kapljice so probiotiki, namenjeni za novorojenčke, dojenčke in otroke. Vsebujejo najbolj preučen probiotičen sev iz rodu bi..
Izbrano pakiranje:
8 ml
Proizvajalec: Lek
12.59€
Brez DDV: 11.50€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeprebavila, črevesje
Simptom/Problemnapenjanje, driska, zaprtost
Ciljna skupinaotroci, dojenčki
Ključne besidenapenjanje, driska, zaprtost, mikroflora, črevesje, potovanje

Baby Linbi, probiotične kapljice so probiotiki, namenjeni za novorojenčke, dojenčke in otroke. Vsebujejo najbolj preučen probiotičen sev iz rodu bifidobakterij - sev BB-12®. Kapljice pomagajo pri vzpostavitvi in vzdrževanju mikrobiote (staro poimenovanje: mikroflora) dojenčka in otroka. Vzpostavljena in razvita mikrobiota je za zdravega dojenčka in otroka pomembna.

Črevesna mikrobiota je združba tisočih različnih mikrobov. Pomembna je za presnovo hrane in delovanje imunskega sistema. Mikrobiota  se  intenzivneje začne razvijati po rojstvu in se vzpostavi nekje ob drugem letu starosti. Bifidobakterije predstavljajo največji delež mikrobiote debelega črevesja v prvem letu življenja dojenega otroka (tudi do 90 %). Sev BB-12® je najbolj proučen sev iz rodu bifidobakterij in tudi eden najbolj proučenih sevov – 300 znanstvenih publikacij in več kot 130 kliničnih študij v 25 letih. Sev BB-12® je primeren tudi za nedonošenčke, nosečnice in doječe matere. Izkazalo se je, da ima vpliv na ravnovesje črevesne mikrobiote. Sev BB-12® ima že sam izredno zmožnost preživetja v prebavnih sokovih in se zelo dobro pripenja na črevesno sluznico ter tako omogoča dobro poselitev črevesja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje